5 Motive pentru a alege modele de televizoare led

Televizoarele de tip LED sunt considerate printre cele mai recente inovatii, pe scena televizoarelor cu ecran plat. Se considera ca acestea dau nuante mai bune de negru, ofera un contrast mai mare si o gama completa de culori. Sunt aceste televizoare led (light emitting diode) mai bune decat variantele predecesoare de televizoare LCD? Vom vedea in randurile de mai jos ale acestui material cateva dintre beneficiile de a folosi acest tip de aparatura, fie acasa, fie la birou, in cafeneaua sau pe teresa noastra. In final, vom putea accesa si oferta Selgros de televizoare led.

 

1. Sursa de lumina folosita, sub forma de LED-uri, reduce scurgerile de lumina, asigurand nuante de negru mai adanci, mai aproape de realitate. In plus, imbunatateste contrastul imaginii

2. In plus, lumina alba emisa de aceste LED-uri are un spectru mai intins decat cel emis de CCFL-uri (cold cathode fluorescent lamps) si poate fi impartita in mai multe culori. Acest lucru mareste gama cromatica si produse o experienta mai spectaculoasa, in ceea ce priveste culorile si nuantele prezentate.

3. Aceste televizoare led sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, lasand la o parte pentru o perioada calitatea imaginilor. Astfel ele pot sa foloseasca cu 40% mai putina energie electrica decat variantele standard LCD de televizoare.

4. Daca CCFL-urile de care vorbeam, sub forma de tuburi, scad in intensitate de-a lungul perioadelor mai lungi de timp, ducand astfel la o reducere a calitatii imaginii, nu acelasi lucru se poate afirma (din fericire) despre segmentul de televizoare led. Performanta acestora nu se degradeaza deloc o data cu trecerea timpului.

5. Pot sa ajunga la design-uri extrem de suple si elegante, ocupand desigur foarte putin spatiu. Acest lucru depinde insa de seriile create de fiecare producator in parte.

Toate marile branduri ofera o gama variata de astfel de dispozitive, de diverse diagonale si subtipuri, cu trasaturi ce satisfac orice nevoie. Pentru mai multe informatii, acceseaza oferta de televizoare led a magazinelor Selgros, din intreaga tara!

Selgros Braşov

Produse alimentare şi nealimentare

Calea Bucureşti nr. 231 Braşov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.