Academia strumfilor

     Academia strumfilor ne face astazi cu ochiul indemnandu-ne sa ne inscriem copiii intr-o noua aventura pe www.academiastrumfilor.ro. Daca ati fost macar putin atenti la dezvoltarea tarilor civilizate sigur ati vazut ca cele mai multe dintre ele au incurajat si adoptat sistemul de educatie privat, ajungand net superior celui public. In cate filme n-am vazut si auzit termenul “college fund”, acele economii pe care parintii le fac pe cat posibil incat sa acopere costurile educatiei universitare pentru copiii lor. Sigur, sistemul privat nu e intalnit doar in invatamantul superior, el fiind implementat si in pre – universitar, iar de gradinitile private am auzit toti.  Daca avantajele sistemului privat de invatamant superior sunt cat de cat clare pentru mai toata lumea, ce te-ar putea convinge,ca parinte, sa alegi o gradinita particulara?

     In primul rand activitatile variate din care poti alege, impeuna cu cel mic, ceea ce va face in timpul zilei. Fie ca e vorba de sah, inot, dans, sau chiar karate, cei mici vor avea parte de distractie, dezvoltandu-si personalitatea si fiind totodata sub atenta supraveghere si in siguranta. Ba chiar mai mult, putina engleza nu strica niciodata, strumfii putand deprinde de mici cateva din tainele acestei limbi straine, cea mai utilizata la nivel international. In plus, chiar daca cel mic va alege sa practice arte martiale, va putea sa participe in continuare zi de zi impreuna cu ceilalti strumfi la activitati ce implica educarea limbajului, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitate matematica dar si artistico-plastica. Vor merge cu totii chiar si la teatru, zoo sau diverse muzee, activitati “strumfesti” care le vor fi cu siguranta pe plac. Iar tot timpul cat vor sta la Academia Strumfilor, cei mici vor avea un meniu nemaipomenit intocmit ca la carte de un medic nutritionist, cu gustari delicioase si sanatoase dar si preparate calde ce le vor reincarca bateriile pentru o noua portie de distractie si voie buna. Totul se invarte in jurul copiilor, necesitatile si dorintele lor fiind pe primul plan, fiecare din cei mici avand o personalitate unica ce trebuie sustinuta.

     Si pentru ca cei de la Academia Strumfilor se gandesc la toate ca niste adevarati profesionisti, ei vin in intampinarea parintilor carora joburile le rapesc din timp, oferindu-le transport pentru cei mici de-acasa la gradinita dar si inapoi cu propriul microbuz, indiferent de timpul pe care strumfii il petrec la gradinita. Faceti-le o vizita si cu siguranta cei mici se vor inrola repede repejor in Academia Strumfilor.

Academia Strumfilor

Academia Strumfilor

2 thoughts on “Academia strumfilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.