Accesoriul oamenilor rafinati

     Pentru ca Black Friday se apropie cu pasi repezi trebuie sa ne hotaram ce trecem pe lista de cumparaturi a acestei editii, fie ca vorbim de electronice, electrocasnice, produse de imbracaminte si asa mai departe, deoarece aceasta pseudo – sarbatoare a prins bine si in Romania asa incat concurenta e mare. Dar daca multi se vor arunca din nou pe laptopuri, telefoane mobile care mai de care mai destepte si asa mai departe, eu voi fi cu ochii in patru dupa reducerile la ceasuri barbatesti. Ca o mica ironie, cu putin timp inainte de startul Black Friday de anul acesta voi numara secundele tot pe un ceas de mana, de aceasta data un Fossil CH2599 Decker Chronograph de care greu ma mai pot desparti, ceasul contribuind si el la aceasta stare prin designul sau, utilitate, robustete si rezistenta.

     Dar daca ar fi totusi sa-l schimb cu ceva anume, sigur as alege un ceas din colectia de ceasuri barbatesti Casio Edifice, accesorii ce se potrivesc atat situatiilor de zi cu uzuale / casual, cat si scenariilor o nota mai formale, reusind sa completeze imaginea celui ce le poarta la mana cu bun gust, rafinament, atentie la detalii si seriozitate. Astea ar fi cele patru trasaturi pe care mi le-ar inspira despre posesorul sau un Casio Edifice accesorizat asa cum trebuie, la momentul si locul potrivit.

Sursa: http://www.secundar.ro

     Daca vrei totusi mai mult, nimeni nu te opreste sa-ti rezervi doua sau chiar trei ceasuri, in functie de preferintele si nevoile personale, insa indiferent de numarul de ceasuri comandate nu vei regreta investitia. O investitie in propria persoana si imagine care te va pune intr-o alta lumina in diverse situatii atat in viata de zi cu zi cat in cadrul unor intalniri de afaceri sau in cadrul taskurilor cotidiene la locul de munca, o achizitie care, spre deosebire de eventualele produse electronice si de IT, nu se va uza din punct de vedere moral in timp si reusind sa pastreze atat propria imagine cat si pe a ta impecabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.