Acessorii de birotica si papetarie

Cu toate ca traim intr-o epoca a tehnologiei, se pare ca nu vom scapa prea curand de birocratie si implicit de hartie. Cateodata, mi se pare prea mare risipa de hartie, cand totul s-ar putea rezolva cu un sistem informational bine pus la puncte. Sunt unele acte care trebuie sa ramana pe hartie, dar nu la ele ma refer. Si ma mai deranjeaza si faptul ca nu se recicleaza, cand s-ar putea economisi foarte multe resurse in acest mod.

Iar daca avem nevoie de produse de papetarie, cred ca ati observat si voi ca difera calitatea lor. Spre exemplu, colile de hartie a4 (care sunt cele mai populare si cel mai des folosite) se gasesc intr-o mare varietate, iar diferentele sunt la culoarea hartiei si la grosimea ei (gramajul hartiei). Asadar, daca va trebuie hartie a4 doar pentru uzul personal sau pentru printarea unor proiecte pentru scoala de exemplu, nu are rost sa cumparati o hartie speciala, care costa poate de trei ori mai mult decat una obisnuita.

Sursa foto: zenon.ro

Sursa foto: zenon.ro

Si in afara de hartie, alte produse de papetarie populare sunt plicurile. Nu ne dam seama de importanta lor decat in momentul in care nu gasim unul si avem nevoie urgenta. Dupa cum stiti, de aproape doi ani, la posta nu se mai gasesc plicuri, iar daca nu exista o librarie sau un hipermarket in zona, trebuie sa ne gandim la o solutie alternativa. De aceea, trebuie sa avem in permanenta in casa macar cate un plic din toate sortimentele.

Ar fi ideal sa avem mai multe plicuri standard, plicuri a4, plicuri antisoc, plicuri mai groase si asa mai departe. Ele sunt foarte bune si pentru depozitarea actelor sau a altor documente, pentru a le gasi mai usor si pentru a le proteja sau transporta.

Iar daca nu aveti timp sa ajungeti la o librarie sau uitati sa cumparati obiecte de papetarie din magazin, puteti sa comandati online, la preturi foarte bune, iar coletul va poate ajunge acasa ori la locul de munca, in functie de programul vostru.

Daca nu stiti de unde sa cumparati, uitati-va si la ofertele de la magazinul online Zenon. Aici o sa gasiti foarte multe obiecte de birotica si papetarie la preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.