Ajutoare pentru o tinuta perfecta

     Nimic nu este mai complicat decat sa lucrezi intr-o institutie in care dress-code-ul este unul foarte strict: costum impecabil. Oricat ai incerca sa ai grija, la un moment dat, tot se va sifona. Este cu atat mai dificil daca ai de parcurs un drum lung pana la serviciu si indiferent daca alegi masina personala, taxiul sau transportul in comun, risti sa te alegi cu niste cute inestetice. Cum poti scapa de ele? In primul rand alegand haine din materiale de calitate ( chiar daca par mai scumpe, rezultatele sunt mai bune) si bineinteles cu ajutorul electrocasnicelor dedicate calcarii si ingrijirii hainelor.

    Pentru haine in permanenta elegante si fara cute inestetice, sunt necesare trei produse, pe care le gasiti pe site-ul www.philips.ro. In primul rand, aveti nevoie de o masina de calcat, pentru rezultate excelente. In felul acesta puteti scuti timp cu aranjatul hainelor, iar chiar si cele mai dificile cute vor disparea fara prea multe insistari. Insa si masina de calcat trebuie aleasa cu grija, de aceea ar fi bine sa consultati si oferta Philips.ro si sa va achizitionati o masa de calitate.

     Daca va grabiti dimineata si vreti ca hainele sa fie perfecte fara insa a avea prea mult timp la dispozitie solutia vine din partea fierului de calcat cu aburi vertical, cel mai inteligent fier de călcat din întreaga lume
care nu necesită setari de temperatură, gata de folosit in mai putin de un minut, putand fi folosit chiar şi pentru cele delicate materiale, cum ar fi matasea.

Sursa: www.philips.ro

Insa pe langa dificilele si inesteticele cute, inca un inamic atenteaza la tinuta ta impecabila – scamele. Solutia Philips vine sub forma unui aparat de curatat scame ce va indeparta scamele revigorandu-va hainele instantaneu, din nou, indiferent de materialul din care sunt confectionate, Philips reusind astfel sa-ti pastreze hainele impecabile in orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.