Amenajari interioare

     Cati dintre noi nu s-au plans sau inca se plang de lipsa spatiului intr-un apartament, garsoniera sau chiar casa? Cu siguranta destul de multi, iar solutia e in majoritatea cazurilor la indemana. Nu, nu e vorba de un apartament decomandat, o camera in plus, o casa mai mare eventual cu mansarda. Vorbim in schimb despre amenajari interioare. Redecorarea locuintei are efecte pozitive de care nu te poti convinge decat vazandu-le cu ochii tai. De multe ori simpla forma a unei piese de mobilier poate aduce castiguri in ce priveste spatiul ramas liber, iar daca raportezi asta la intregul mobilier din locuinta ramai surprins de spatiul pe care il poti reutiliza.

      Si nu e vorba numai de forma sau dimensiunile mobilierului, ci si de paleta culorilor folosite. De auzit am auzit cu totii ca diferite culori pot fi asociate mai bine cu scopul in sine al camerei, fie ea dormitor, camera de studiu, living etc. Insa de la auzit pana la a reusi imbinarea armonioasa a culorilor intregii camere ai nevoie de multe incercari, insa poti oricand apela la specialisti, oameni care se ocupa doar cu asa ceva, plus ca au un simt estetic aparte ce ii ajuta in activitatea zilnica.

      Personal imi place mult stilul minimalist in cazul unui apartament sau al unei garsoniere. Un design minimalist se caracterizeaza prin forme simple, geometrice, curate si linii drepte ce ofera spatiului interior ocazia sa respire. Piesele de mobilier prezinta forme fine si sunt de dimensiuni joase. Elementele prezente intr-un astfel de interior sunt cele strict necesare, pastrandu-se un decor aerisit. Gama cromatica de ansamblu este una neutra iar pentru anumite detalii se recurge la culori primare, insa in cantitati reduse. Descrierea anterioara apare in articolul http://condo.kudika.ro/articol/condo~home-deco/1122/slideshow/2/Stilul-minimalist.html#slide-number , acolo unde puteti gasi de altfel inca 9 stiluri de amenajare interioara des intalnire in ziua de azi. Si daca tot vorbim de preferinte personale, mi-as mobila viitoarea casa in stil suedez, un stil din ce in ce mai apreciat in toate colturile lumii datorita elegantei si rafinamentului ce sunt combinate foarte ingenios cu un ambient general neoficial. Peretii, pardoseala si piesele de mobilier in culori deschise au rolul de a reflecta orice cantitate de lumina disponibila, inviorand si cele mai intunecate zile ale iernii. Mobilierul specific acestui stil prezinta o combinatie de linii drepte si forme curbe ale detaliilor. Oferta pietei e una variata, insa m-au atras proiectele celor de la Art Deco Zone, site pe care e bine sa aruncati cel putin o privire inainte de a incepe reamenajarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.