Anvelope off-road

In urma cu un secol, cand masinile abia incepeau sa fie zarite mai des pe strazi si sa nu mai fie privite ca niste ciudatenii, oamenii nici nu visau ca vor evolua atat de mult. In ziua de astazi, cu toate ca la prima vedere, masinile par mai fragile, adevarul este ca sunt mult mai sigure decat masinile enorme, din urma cu un secol. In plus, faptul ca sunt echipate cu tot felul de sisteme electronice, le face si mai sigure, pentru ca nu doar soferul conduce, ci si masina ajuta in felul ei, ajutand la franare si chiar si la evitarea unor obstacole. Iar daca va plac totusi masinile robuste si care se descurca pe teren accident, cele cu tractiune 4×4 sunt preferatele voastre. Insa, cati dintre voi stiti ca nu doar tractiunea, ci si anvelopele ajuta la aderenta? Eu am citit mai mult despre acest subiect dupa ce am cautat cauciucuri off-road 205/70 R15.

Auzisem o discutie despre acest gen de cauciucuri si oarecum mi-a starnit curiozitate, dorind sa vad despre ce este vorba. Apoi, cand am vazut ca sunt cauciucuri pentru masini cu tractiune 4×4, mi-am dat seama ca ele sunt extrem de importante pentru aceste tipuri de autovehicule. In primul rand, trebuie sa fie antiderapante, pentru ca vorbim despre teren accidentat, noroi, poate chiar si zapada sau gheata, nu despre asfalt.

Apoi, trebuie sa fie suficient de flexibile si de rigide in aceleasi timp, pentru a lucra impreuna cu suspensiile si a mentine masina pe o traiectorie corecta si pentru a o ajuta sa raspunda la comenzi in timp util. 

Iar daca aveti nevoie de anvelope off-road pentru masinile voastre si nu stiti de unde sa le cumparati, va recomand si magazinele online. Iar unul dintre acestea este: http://www.anvelope-off-road.ro/. Avantajele cumparaturilor online le stiti deja, pentru ca vi le-am mai spus, iar in cazul anvelopelor sunt si mai evidente, pentru ca sunt voluminoase si mai bine asteptati livrarea acasa, pentru ca apoi sa mergeti la vulcanizare si sa le montati. 

Sursa foto: anvelope-off-road.ro

Sursa foto: anvelope-off-road.ro

Voi aveti masini cu tractiune 4×4? Daca da, de unde va cumparati anvelope? Ati cumpara din magazinele online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.