Anvelope pentru camion

Deja vremea incepe sa se raceasca foarte mult, dimineata chiciura isi face prezenta iar in zonele de munte a nins pe alocuri. Ceea ce inseamna ca este timpul sa ne echipam masinile cu anvelope de iarna, care sa ne ajute sa conducem in conditii bune, iar impreuna cu adaptarea la viteza de mers, sa putem evita depararea si sa putem frana in conditii bune. Bineinteles ca absolut toate autovehiculele sunt supuse legislatiei si trebuie sa inlocuiasca anvelopele de vara cu unele de iarna, indiferent de utilitatea lor sau de dimensiuni. Astfel, atat autoturismele personale, dar si microbuzele, autocarele, camioanele, chiar si tractoarele trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna.

Daca in privinta autoturismelor, costurile cu anvelopele de iarna nu sunt foarte mari, mai ales ca daca sunt de calitate, acestea vor putea fi folosite mai mult de un sezon, cand vorbim despre vehicule cu tonaj mare, preturile cresc, iar manopera este mai dificil de realizat decat in cazul unui autoturism. Dar, bineinteles ca la vulcanizari, schimbarea acestor anvelope este usor de realizat, mai ales ca se utilizeaza aparatura care ajuta foarte mult.

O singura anvelopa pentru camion are pretul cel mai mic de aproximativ 1350 lei, asa ca puteti compara acest pret cu al celor pentru autoturismele personale. Bineinteles ca pretul este dat de marimea anvelopei, de presiunea la care este supusa in fiecare zi si de materialele din care este confectionata.

Cele mai utilizate sunt anvelope 315 70 r22.5 pentru camion si acestea au preturi care variaza, la fel ca si celalalte. Pentru a nu face rabat la calitate dar si pentru a face economie, va recomand sa va uitati si la ofertele magazinelor online, pentru ca veti fi surprinsi de preturile foarte bune. Diferenta intre magazinele online si cele fizice sunt costurile mult mai mici cu personalul, iar de chirie nici nu poate fi vorba, asa ca preturile sunt mai mici.

Iar daca detineti un camion, nu uitati sa alegeti cele mai bune cauciucuri pentru camion, pentru ca vremea rea sa nu va dea bataie de cap si sa circulatie in siguranta chiar si cand ploua sau incepe sa ninga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.