Anvelope si cauciucuri auto la preturi competitive

Unele dintre cele mai importante, daca nu chiar cele mai importante piese ale unui autoturism si al unui autovehicul in general, sunt anvelopele. Acestea sunt cele care ajuta masina sa ruleze pe carosabil, care ii ofera aderanta necesara si fara de care nu s-ar putea deplasa. Bineinteles ca trebuie sa fie verificate periodic, umflate (sau dezumflate, dupa caz) cand este nevoie, echilibrate si nu in ultimul rand, schimbate de cate ori este nevoie sau dupa conditiile meteo ori anotimp.

Daca sunteti soferi (si chiar si daca nu sunteti, este posibil sa stiti) exista trei feluri de anvelope: de vara, de iarna si mixte. Acestea se folosesc, asa cum le spune si denumirea, in anotimpul pentru care au fost fabricate. Iar anvelopele mixte sunt un compromis la care nu ar trebui totusi sa apelati, pentru ca prezinta oarecare riscuri.

Cred ca v-am mai explicat diferenta dintre aceste tipuri de anvelope, cand le folosim, cand nu este bine sa le folosim si multe altele. Pe scurt, anvelopele de vara sunt menite sa reziste la temperaturi ridicate, sa nu se umfle prea rau de la caldura si soare (ceea ce poate fi extrem de periculos) si sa aiba aderenta atat pe un asfalt topit, dar si pe un carosabil ud, avand in vedere ca vara se pot porni adevarate furturni care pot da traficul peste cap.

Anvelopele de iarna sunt fabricate sa reziste la temperaturi scazute, la inghet, la materiale antiderapante, la drumuri acoperite de zapada si cel mai important, se preteaza a fi folosite impreuna cu lanturile atat de necesare cand drumul este acoperit de gheata.

Daca vreti anvelope de calitate, va recomand si magazinele online, unde veti gasi anvelope si Cauciucuri auto la preturi competitive. In plus, aveti si avantajul comoditatii, pentru ca nu veti mai cauta in magazine, ci veti astepta comanda acasa, pregatiti sa mergeti cu masina la o vulcanizare si sa le montati.

Si daca aveti nevoie si de alte piese, va recomand un magazin online piese auto – Autohut, unde preturile sunt accesibile si calitatea garantata.

Voi de unde va cumparati anvelopele? Aveti un magazin preferat sau comandati si online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.