Aparate impotriva gandacilor

Cred ca toti abia am asteptat sa vina primavara si sa fie cald din nou, pentru a merge in escapade la munte (sau la mare) pentru a sta ore intregi in parcuri sau pur si simplu pentru a ne bucura de caldura si de faptul ca nu mai ninge si nu mai induram gerul si nametii. Insa, oricat ne-am bucura de vremea aceasta, trebuie sa recunoastem ca exista si unele parti ,,rele” ale primaverii si ulterior ale verii: gandacii si celalalte insecte care intra in contact direct cu noi si care pot fi destul de periculoase.

Spre exemplu, cele mai periculoase insecte din perioada aceasta sunt capusele (inca nu au aparut, dar urmeaza) si gandacii de bucatarie. Tantarii inca nu au aparut si nici celalalte insecte care ne invadeaza casele si ne pot provoca ciupituri cu probleme.

Daca de capuse ne putem feri cu un minim de atentie si cu produse specifice, in privinta gandacilor de bucatarie, trebuie sa ne inarmam cu rabdare si cu unele ,,unelte”. Gandacii de bucatarie sunt foarte periculosi pentru ca sunt purtatori a unor microbi care ne pot imbolnavi foarte repede. Ei umbla prin canale, ghene, pubele si asa mai departe, hranindu-se cu resturi, iar apoi vin in bucatarie, unde umbla pe farfurii, tacamuri, alimente si asa mai departe. Asa ca, fara sa stiti, s-ar putea sa va imbolnaviti de e-coli ori salmonella, iar aceste doua boli sunt printre cele mai ,,usoare”.

Cum ne putem feri de acesti gandacii de bucatarie si de gandaci in general? Putem incerca substantele din comert, sau alte feluri de substante, insa daca acesti gandaci isi au cuibul in apropiere si nu il putem distruge, singura solutie este sa apelam la solutii potrivite, cum ar fi un aparat impotriva gandacilor. Acestea se conecteaza la priza si emit ultrasunete care ii impiedica pe gandaci sa mai vina in casa. Aceste aparate nu sunt doar anti-gandaci, ci si anti-rozatoare, asa ca o sa rezolvati mai multe probleme cu un singur aparat. Ele sunt sigure pentru oameni, care nu pot auzi ultrasuntele si de asemenea si pentru animalele de companie. Sunt reglate special pentru gandaci si rozatoare.

Asadar, daca aveti probleme cu gandacii, va recomand sa incercati si aceste aparate!

Sursa foto: fara-daunatori.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.