Apartamente cu 3 camere in Bucuresti

Capitala Romaniei este un oras care se dezvolta in permanenta. Nu stiu cati dintre voi va aduceti aminte inceputul anilor 2000, in care singura cladire impunatoare, din sticla, prima ,,corporatie” sa ii spunem era cea de la Aviatorilor. In rest, in Bucuresti nu erau cladiri moderne, cel putin nu atat de inalte, iar cartierele rezidentiale de la marginea Bucurestiului erau rezervate doar celor foarte bogati. De fapt, Pipera era zona exclusivista. Acum, cartierele rezidentiale sunt din ce in ce mai multe si de dezvolta rapid in jurul Bucurestiului sau la periferii. Astfel, zonele deprimante, considerate nedemne au devenit rapid preferate de majoritatea persoanelor. Inainte, daca spunea cineva ca locuieste la periferie, nu era vazut cu ochi buni, insa acum lucrurile sunt cu totul altfel.

Ce-i drept, nu toate aceste cartiere rezidentiale sunt perfecte. Probleme au fost si sunt in continuare, pentru ca unii dezvoltatori imobiliari pun pe primul loc profitul cu orice pret si mai apoi impactul asupra mediului inconjurator si chiar siguranta locuitorilor. Spre exemplu, se stie de problema canalizarii din mai multe blocurile ale unor complexe rezidentiale, noii propietari trezindu-se cu apartamentele inundate din cauza canalizarilor prost realizate. Asa ca, trebuie sa va interesati foarte bine inainte sa cumparati un apartament intr-un ansamblu rezidential.

In plus, trebuie sa fiti constienti ca de cele mai multe ori, pozele nu au nici o legatura cu realitatea. Spre exemplu, multe ansambluri rezidentiale sunt prezentate ca o mica gradina a Raiului, cu multa verdeata, locuri de joaca si asa mai departe, insa adevarul este ca de cele mai multe ori arata exact ca un santier care pare sa nu se mai termine niciodata. De ce? Pentru ca se construieste pe parcurs, in functie de cerere si chiar daca este suparator, este posibil ca ansamblul sa nu arate niciodata ca in poze sau acest lucru sa se intample peste foarte multi ani.

Asadar, daca va doriti spre exemplu, apartamente 3 camere Bucuresti, va sfatuiesc sa va interesati foarte bine in legatura cu dezvoltatorul imobiliar si sa cautati pareri sincere, eventual de la cei care locuiesc deja acolo, pentru a sti exact daca merita sa cumparati un apartament sau daca veti cauta alt loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.