Aroma cafelei proaspat macinate

     Nimic nu se compara cu diminetile in care te trezesti adulmecand aroma delicata a unei cafele aburinde. Mai ales in zilele ploioase de toamna sau in zorii frigurosi de iarna, in care cu greu te dai plecat din casa spre locul de munca, facultate, sau oriunde te poarta pasii in acea zi. Insa e mai usor sa faci asta cand simti caldura cafelei trezindu-te cu adevarat si pregatindu-ne sa infrunti capriciile vremii. Daca nu crezi, trebuie doar sa incerci oricare din sortimentele de cafea boabe si macinata oferita de Artaceaiului.

     Pentru deja iubitorii de cafea, pasul urmator ar fi un espresso, nu doar o bautura revigoranta si chiar esenta calitatii si a lucrurilor deosebite. Pentru ca espresso-ul perfect nu implica noroc, ci un amestec optim de experienta, materii prime de calitate si un proces de productie la cel mai inalt standard. Vorbind de lucruri inedite, trebuie amintita si cafeaua verde, un sortiment de cafea neprajita ce in acelasi timp este printre cele mai apreciate elemente ale curelor de slabire, gratie acidului clorogenic, antioxidant ce actioneaza asupra radicalilor liberi si grasimii, dar si datorita cofeinei ce imbunatateste parametrii corpului uman – memoria, concentrarea, timpul de reactie.

     Insa pentru cei aflati la inceput de drum in aventura cafelei, primul pas poate fi cafeaua cu arome. Nu mai putin de 15 sortimente de cafea cu arome va asteapta la Arta Ceaiului si sigur veti fi atrasi de cel putin una. De la cafeaua cu aroma de mure pana la deja celebra Irish Cream Coffee, nu aveti decat sa le incercati si sa gasiti aroma preferata. Mai ales ca toate varietatile sunt aromatizate natural. Poate aleasa va fi Swiss Coffee, cafeara cu aroma de ciocolata elvetiana, sau Almond Crunch pentru gustul migdalelor prajite si aceleiasi ciocolate elvetiente. Sau, de ce nu, Chocolate & Mint, pentru cei ce adora menta ca un mic condiment. Ar mai fi cafeaua cu gust de praline belgiene de ciocolata, o delicatesa si ea.

Sursa: artaceaiului.ro

     Dar cafeaua cu arome nu se rezuma doar la gustul, delicios ce-i drept, al ciocolatei, ci mai putem alege intre Cinnamon Rolls Coffee – cafeaua cu scortisoara, vanilie si nuci, sau doar Vanilla Coffee. Plus Hazelnut Coffee, daca iti plac alunele si Hawaiian Nut Coffee, ce imbina gustul alunelor prajite si al nucii de cocos. Si lista nu se termina aici, insa cel mai bine sa le incercati pentru a vedea ce aroma a acestor cafele speciale vi se potriveste cu adevarat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.