Asigurare de sanatate Bupa

Inca de cand au aparut, asigurarile au avut un mare succes. Si nu e de mirare, avand in vedere beneficiile pe care le aduc. Iar asigurarile nu au aparut recent, ci in urma cu mai bine de o suta de ani. Iar daca la inceput, asigurarile erau simple, in ziua de astazi putem asigura aproape orice. Insa, pe langa asigurarile auto, cele mai utile mi se par cele pentru sanatate. Ma refer la asigurarile ce pot fi incheiate de catre persoanele fizice. De ce este utila o astfel de asigurare? Pentru ca niciodata nu stim cand sanatatea ne este pusa in pericol si cand avem nevoie de asistenta medicala pe care altfel nu am putea sa o platim.

Iar daca v-am atras atentie asupra asigurarii de sanatate, sa va spun cate ceva si despre o asigurare Bupa, care ar putea sa vi se para foarte interesanta. Aceasta asigurare Bupa este recunoscuta la nivel international si cu ajutorul ei puteti acoperi urmatoarele: spitalizarea, costul interventiilor chirurgicale, consultatii la medicul de familie, consultatii la un medic specialist, toate serviciile de urgenta non-stop si asistenta medicala ambulatorie.

Asigurarea Bupa este de mai multe feluri si includ diferite servicii. Spre exemplu, asigurarea Worldwide Medical Insurance acopera: spitalizare (programata sau de urgenta), nastere, servicii de transplant, tratament oncologic, pe cand Worldwide Medical Plus asigura tratament ambulatoriu, intr-o clinica privata, sub indrumarea unui medic specialist.

Sunt mai multe variante de asigurare, important este sa o gasiti pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Stiu ca o sa imi spuneti ca platim deja contributiile la asigurarile de sanatate de stat, insa asa cum stiti, multe proceduri medicale si medicamente nu sunt decontate, asa ca este bine sa avem o astfel de asigurare.

Iar daca doriti sa cititi mai multe despre acest tip de asigurare, va sfatuiesc sa o faceti aici.

Asadar, chiar daca sunteti sanatosi, va recomand sa va interesati in legatura cu beneficiile unei astfel de asigurari de sanatate, pentru ca niciodata nu stim ce se poate intampla si este mai bine sa fim prevazatori decat sa regretam si sa ne gandim ca din cauza banilor nu am putut sa ne insanatosim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.