Ati auzit de amanet auto?

Nu stiu daca si voi ati observat, dar cel putin in Bucuresti, sunt foarte multe case de amanet. Cred ca din 500 in 500 metri mai gasim cate o astfel de casa. Insa, exista cerere pentru ele: foarte multi oameni prefera sa isi amaneteze bijuteriile sau bunurile, cand au nevoie de o suma de bani, decat sa se indatoreze la banci. In plus, vor primi banii pe loc, ceea ce reprezinta un avantaj. De asemenea, exista si posibilitatea vanzarii bijuteriilor sau a bunurilor, catre casa de amanet, in cazul in care nu mai sunt de folos.

Insa astazi nu vreau sa va spun despre serviciile de amanet clasice, ci despre un tip mai special de amanet: cel auto. Ce-i drept, nici eu nu stiam despre el pana in urma cu putin timp, cand am dat de un articol in care erau prezentate avantajele acestui tip de amanet. Ma gandesc ca este o solutie rapida de a obtine bani si mai ales, legala, ceea ce este foarte important.

Stiu cateva persoane, care in momentul in care au avut nevoie de o suma destul de mare de bani, s-au gandit sa isi vanda masina, insa si-au dat seama ca nu au sanse sa obtina banii atat de repede si au apelat la un credit de nevoi personale. Nu stiu de cand a aparut amanetul auto si in Romania, dar sunt sigur ca daca acele persoane ar fi stiut de el, ar fi apelat cu siguranta.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati daca vreti sa va amanetati masina? In primul rand, contactati casa de amanet, stabiliti o intalnire la care veniti cu masina, urmeaza evaluarea masinii, stabilirea imprumutului si a comisionului, semnarea contractului, primirea banilor, iar peste un timp, cand aveti din nou suma de bani necesara, platiti si masina este din nou a voastra. In tot acest timp, nimeni nu se atinge de masina, o gasiti unde ati lasat-o, in garaj.

Iar daca vreti sa aflati mai multe despre acest tip de amanet, va recomand sa cauti pe internet ,,amanet auto Bucuresti” si veti gasi toate detaliile de care aveti nevoie!

Voi ati avut pana acum nevoie de amanet auto? Ati apela la acest serviciu daca ati avea nevoie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.