Aviziere scolare

     Chiar daca anii de scoala au ramas pentru multi o amintire (placuta sau nu tocmai fericita), nu putem sa nu ne aducem aminte de emotiile pe care le aveam atunci cand treceam prin fata avizierului. Inca din primele momente cand am pasit in curtea scolii sau a liceului, ne intrebam daca am fost sau nu admisi, daca nu cumva am uitat acasa actele necesare inscrierii, daca… sunt multe elemente la care ne gandim. Un avizier este cea mai buna cale de a transmite mesaje si de a fi siguri ca toata lumea va fi informata. Amplasat intr-un loc extrem de vizibil (de preferat la intrarea in curte sau la intrarea intr-un corp de cladire), avizierul va deveni un mesager la care toata lumea va apela, mai devreme sau mai tarziu.

     In timpul anului scolar, la avizier pot fi postate foarte multe anunturi si documente necesare elevilor sau studentilor, iar faptul ca raman acolo mult timp, le creste vizibilitatea, nemaiputand fi ,,scoasa la inaintare” scuza: nu am stiut pentru ca nu am venit la scoala. Avizierele sunt martorii fericirii sau tristetii elevilor atunci cand vine vorba despre examene si teste nationale: acolo sunt afisate notele sau repartizarile in salile de examen.

     Ce-i drept, foarte multi dintre noi vad utilitatea avizierelor, dar cati ne-am intrebat din ce materiale sunt realizate? Care este procesul prin care ajung de la materia prima, la forma finala, cum este transportat un avizier si mai ales, cat dureaza asamblarea lui? Dar preturile? Este mai ieftin sa se apeleze la o persoana care poate crea un avizier din materialele avute la dispozitie sau este de preferat sa se achizitioneze unul de-a gata? Calitatea primeaza intotdeauna, asa ca de preferat este ultima varianta: este mult mai sigura si in caz de non-conformitate, ai o garantie de care te poti utiliza.

     La fel ca si panourile scolare, avizierele sunt de diferite marimi, in functie de destinatia lor si locul in care urmeaza sa fie amplasate, sunt fabricate din diferite materiale si pot fi imbunatatite cu sisteme de siguranta. Bineinteles ca si pretul va fi pe masura, dar cand vine vorba despre informarea elevilor, nu poti face compromisuri.

     Nu-i asa ca voi aveti numai amintiri frumoase legate de scoala si de avizier? Chiar daca notele nu au fost mereu cele asteptate, nu-i asa ca ii recunoasteti utilitatea? Alaturi de panouri scolare, avizierele sunt extrem de importante pentru transmiterea mesajelor catre elevi si studenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.