Cadouri inspirate pentru Revelion

Daca toata lumea alearga in aceasta perioada dupa cadouri pentru Craciun, eu vreau sa gasesc cadouri pentru Revelion. Si nu orice fel de cadouri, ci unele serioase si de calitate. Care sa ma ajute sa impresionez. De ce? Pentru ca pe 30 decembrie va avea loc petrecerea de Revelion a companiei unde lucrez. Asa s-a hotarat, ca in loc de petrecere de Craciun, sa avem de Revelion. Nu pot spune ca imi pare rau, pentru ca este o petrecere diferita. Dar problema a aparut in momentul in care m-am gandit la cadouri pentru manageri. Este cu atat mai dificil pentru ca trei persoane sunt femei si nu as vrea sa fac vreun cadou neinspirat.

Pentru domni am ales cosuri cadou cu sampanie, o alegere practica, utila, eleganta si de care se vor bucura a doua zi, in noaptea de Anul Nou. Aceste cosuri contin vinuri spumante, panettone, biscuiti, specialitati de patiserie, bomboane de ciocolata si cutii pentru ambalat. In functie de pret, cosul contine mai multe produse, astfel ca se pot cumpara cosuri simple, cu doua sau trei produse sau cosuri complexe si mai scumpe. Ideea e ca se gasesc cosuri pentru toate buzunarele.

Cosurile cadou pentru doamne se diferentiaza prin ambalajul feminin, dar si prin produse. Ciocolata belgiana si dulciurile rafinate sunt la loc de cinste. Preturile sunt la fel de accesibile, iar cadourile vor fi acceptate cu bucurie.

Sursa foto: www.boutiquecadeaux.ro

De unde am cumparat aceste cosuri? Am apelat la un magazin online si astfel am reusit sa cumpar ,,cosuri cadou online” la preturi bune si fara sa merg in magazine. Doar am plasat comanda si am asteptat coletul acasa.

Aceste cosuri sunt potrivite nu numai cu ocazia sarbatorilor, ci si atunci cand nu stiti ce fel de cadou sa oferiti sefilor sau colegilor de munca. Va recomand magazinul online Boutiquecadeaux.ro si nu veti regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.