Cadouri personalizate sau standard?

Cand vine vorba despre alegerea cadourilor pentru persoane dragi, parca am vrea sa le fabricam noi. Unele pot fi facute in casa, daca avem materialele necesare si nu sunt foarte complicate si mai ales, daca stim sigur ca va iesi ceva de calitate, pentru ca un cadou necalitativ nu este cea mai inspirata alegere. Si totusi, cine a spus ca nu putem interveni in procesul de fabricatie? Ati auzit de cadouri personalizate? Practic, aproape orice se poate personaliza: de la felicitari, cani, bijuterii, jucarii de plus, marturii, orice. Se pot grava sau inscriptiona nume, texte, imagini, se pot face combinatii de elemente grafice, totul este limitat doar de tipul materialului din care este realizat cadoul si bineinteles, spatiul disponibil. De exemplu, nu vom putea imprima o poezie lunga pe o cana, ci mai degraba o strofa, daca persoana careia ii este adresata se regaseste intr-o poezie.

Tricourile personalizate sunt si ele la mare cautare de cativa ani incoace, tocmai pentru ca sunt o alegere foarte bune, cu ajutorul careia nu veti da gres niciodata: un text haios imprimat sau o imagine pot binedispune persoana careia i-l veti darui si veti fi siguri ca ii va placea cadoul.

Daca nu stiti ce sa ii daruiti unui copil sau unui bebelus, sau pur si simplu daca vreti sa daruiti un cadou diferit, un album foto personalizat poate fi solutia. Sau, de ce nu, un calendar pe care se pot incercui diverse date importante si se pot face chiar si mici insemnari. Pentru mai multe detalii, vezi aceste calendare superbe de la Tiparo.

Si nu in ultimul rand, nu uitati de invitatii: indiferent ca este vorba despre nunta sau botez, sau orice alt eveniment important, este bine sa stiti ca invitatiile se pot personaliza dupa bunul plac si buget. Daca nu va place niciun model disponibil, sau daca doriti sa trimiteti invitatii de care persoanele participante la eveniment sa isi aduca aminte, le puteti personaliza si le puteti da o nota personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.