Cage Warriors 60, Box Wladimir Klitschko vs. Alexander Povetkin live online

     O seara plina in sporturile de contact, cu trei evenimente ale caror linkuri de transmisie online le gasiti chiar aici, incepand la ora 21 cu o competitie de arte martiale mixte destinata fostelor state sovietice reunite sub denumirea de Commonwealth of Independent States (Rusia, Belarus, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Turkmenistan, Tajikistan si Uzbekistan), competitia din aceasta noapte reuneste unii din cei mai duri luptatori ai planetei, caliti in arte martiale precum sambo sau kyokushin. Evenimentul va putea fi vazut accesand acest link.

     In continuare, de la ora 22, schimbam frecventa pe box, unde ciocanul de otel, Wladimir Klitschko va avea de infruntat cel mai puternic test al carierei sale, medaliatul olimpic cu aur Alexander Povetkin. Gala va avea loc chiar in fieful celui din urma, pe stadionul olimpic din Moscova, iar transmisia live va fi chiar aici http://www.feed2all.eu/watch/212261/1/watch-boxing:–wladimir-klitschko-vs-alexander-povetkin-.html.

     Revenim in cusca de la 23, cand cei mai buni luptatori din Regatul Unit se infrunta la Cage Warriors 60, eveniment ce va fi in direct la aceasta adresa http://www.feed2all.eu/watch/212261/1/watch-boxing:–wladimir-klitschko-vs-alexander-povetkin-.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.