Cand iti doresti un apartament cu trei camere

Chiar daca ar parea ca din ce in ce mai multi oameni isi construiesc sau isi cumpara o casa cu o curte spatioasa, adevarul este ca acestia sunt foarte putini comparativ cu persoanele care aleg un apartament. Motivele sunt multe: in primul rand, in Bucuresti spre exemplu (ca si in marile orase ale tarii) terenurile intravilane si casele in general sunt foarte scumpe. Asa ca singura solutie pentru o casa cu un pret accesibil este cumpararea unui teren sau a unei case gata construite in imprejurimile Bucurestiului. Iar multe persoane nu sunt dispuse ori sa faca naveta, ori sa se mute de langa cei dragi poate.

In plus, locuitul la curte nu este pentru toata lumea, de aceea multi prefera traiul la bloc. Nu mai au curte de ingrijit, cheltuielile sunt mai mici (asta daca blocul este izolat termic) si chiar si dezavantajele pe care le vedem multi dintre noi, cei care preferam locuitul la curte, pot fi avantaje pentru persoanele care doresc sa stea la bloc.

Nu putem impune nimanui unde sa locuiasca, insa putem sa prezentam avantajele si dezavantajele celor doua optiuni. Iar cand vorbim despre locuitul la bloc, cele mai cautate sunt apartamentele cu trei camere. De ce? Pentru ca reprezinta cea mai comuna situatie din tara noastra: o camera parintii, o camera copilul si o camera sufrageria. Bine, sunt si persoane care amenajeaza o singura camera pentru copii, si persoane care renunta la sufragerie, insa apartamentele cu trei camere raman in continuare cele mai cautate.

Si daca sunteti in cautare de apartamente 3 camere Bucuresti, va sfatuiesc sa va uitati si pe site-ul nuscocitta.ro, unde o sa gasiti apartamente interesante la preturi foarte bune. Toate apartamentele au 2 bai si o bucatarie inchisa, ceea ce este un mare avantaj, daca ma intrebati pe mine. Iar preturile sunt foarte bune, asa cum puteti vedea pe site.

Asadar, daca sunteti in cautare de apartamente cu 3 camere in Bucuresti, va sfatuiesc sa vizionati ofertele de care v-am spus. De asemenea, daca vreti sa stiti totul despre apartamente, puteti sa cititi descrierea fiecarui tip de apartament in parte si chiar sa programati o vizionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.