Capsule cafea pentru o cafea rapida

Nu ma consider un bautor de cafea, pentru ca nu am nevoie de aceasta bautura, decat in momentele in care sunt foarte obosit sau in care am nevoie de un boost de energie. Ar putea trece si luni de zile pana cand sa beau o cana de cafea, asa ca nu ii duc deloc lipsa. Insa, am investit intr-un aparat de cafea, care sa ma ajute la prepararea rapida a ei si care sa ii dea un gust mai bun. In plus, faptul ca pot prepara mai multe tipuri de bauturi, mi s-a parut un lucru foarte avantajos. Pot prepara latte-uri sofisticate cu doar o atingere de buton si ma pot bucura de gustul foarte bun si de aspectul acestora.

Multe persoane spun ca investitia intr-un astfel de aparat nu este tocmai avantajoasa, din cauza costurilor, insa in ziua de astazi exista foarte multe promotii si se pot cumpara chiar si la 200 sau 250 lei. Iar capsulele sunt ieftine, daca impartim costul cutiei la numarul de bauturi. Un cappuccino costa cam 2,5 lei preparat la un astfel de aparat, iar cumparat de la o cafenea, pretul incepe de la 4 lei si poate ajunge si la 12 lei sau mai mult (ma refer la cafenelele care ofera si posibilitatea de ,,coffee to go”). In aceste conditii, clar prefer un astfel de aparat, mai ales ca imi ofera si satisfactia de a sti cum a fost preparata cafeaua si ca ma pot bucura de ea la orice ora. In plus, musafirii vor fi impresionati cu ajutorul unui astfel de aparat, in locul unei cafele la ibric sau la filtru.

De unde cumpar capsule cafea?

Asa cum v-am spus, nu beau multa cafea, iar o cutie de capsule imi ajunge vreo 3 sau 4 luni. Daca sunt capsule de cappuccino sau latte, imi ajung pentru 8 bauturi, iar cele pentru cortado spre exemplu, pentru 16 cesti. Insa stiu persoane care beau zilnic cafea si spuneau ca sunt cam scumpe capsulele, fara sa se gandeasca la pretul pe care il platesc pentru cafeaua cumparata din oras.

Din fericire, a aparut o alternativa la capsulele originale: capsule cafea Kafferoma. Aceste capsule sunt comptabile cu aproape orice tip de aparat si va ofera bauturi delicioase, la preturi avantajoase. 32 de capsule costa 35,90 lei, adica 1,12 lei pe cafea, ceea ce e foarte bine. Preferatele mele sunt capsulele Yespresso Cortado – compatibile Dolce Gusto. O singura ceasca ma tine treaz mult timp si nici nu resimt efectele adverse ale cafelei, pentru ca intensitatea ei este potrivita.

Bineinteles ca pe site o sa gasiti o multime de variante de capsule, atat pentru Dolce Gusto, dar si pentru celelalte tipuri de aparate. Iar preturile sunt avantajoase, asa cum v-am mai spus. Mi se pare un lucru bun faptul ca au aparut alternative si ma gandesc la persoanele care beau poate chiar si doua cafele pe zi si vor sa nu faca rabat nici de la calitate si nici nu au prea mult timp sa isi pregateasca o cafea gustoasa, asa ca un astfel de aparat este solutia.

Capsule cafea – kafferoma.ro

Iar daca vreti sa citi mai multe lucruri despre cafea, puteti da click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.