Case de vanzare in Ploiesti

In ziua de astazi, tot mai multi ne intrebam daca ne dorim o casa a noastra sau daca vrem sa stam in chirie, pe modelul american si nu numai. Insa, in Romania, se pare ca majoritatea persoanelor isi doresc o casa proprie, indiferent daca vorbim despre un apartament sau o casa pe pamant. De ce? Pentru ca la noi nu exista conceptul de a pleca dintr-un oras si a ajunge in altul si a ne muta cu locul de munca. In Romania, persoanele fie se muta din orase mai mici sau de la sate spre orasele capitala de judet, fie vin in Bucuresti. Si de obicei se stabilesc acolo. Bineinteles ca mai sunt si oameni care se muta din oras in oras sau care se muta de la oras la sat, insa sunt mult mai putini decat cei care migreaza spre marile orase.

Si pentru ca de obicei oamenii se stabilesc intr-un nou oras inca din tinerete, se gandesc sa renunte la chirie si sa isi cumpere un apartament sau o casa, chiar daca asta inseamna sa contracteze un credit bancar. Daca ne gandim ca de multe ori, rata la banca este la acelasi nivel ca pretul unei chirii, sau chiar mai ieftina, atunci avem si raspunsul la intrebarea de ce prefera oamenii sa aiba propria casa.

Si daca spuneam despre marile orase, o sa va spun in continuare cateva ceva despre Ploiesti. Stiti ca este capitala judetului Prahova si ca se afla aproape de Bucuresti, asa ca sa nu va prinda mirarea daca o sa auziti de persoane care fac naveta intre Capitala si Ploiesti.

Iar pentru persoanele care sunt in cautarea unei case in Ploiesti sau prin imprejurimi, preturile pleaca si de la 25000 euro (pentru o casa batraneasca) si ajung si la cateva sute de mii de euro. O sa gasiti case de vanzare in Ploiesti pe siteurile de imobiliare, asa ca va sfatuiesc sa fiti atenti la toate ofertele si sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Voi ce parere aveti despre casele de vanzare din ziua de astazi? Ati locui cu chirie sau ati prefera casa voastra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.