Cautati cadouri originale?

     Cand a fost ultima data cand ai oferit un cadou? Sau cand ai dat cuiva cel putin idei de cadouri pentru el? Sau pentru ea? Sau pentru niste copii mici si dragalasi? Pentru ca am deschis discutia despre idei de cadouri, daca e tipul caruia ii place adrenalina, o sa-l surprinzi cat se poate de placut cu un cadou Survive and Escape, ce il va purta mai intai printr-ul salt ametitor de la 4000 de metri, iar apoi il va pune la incercare intr-o incercare de a evada din casa Mystery Rooms Escape, provocat fiind sa descifreze indiciile si sa faca fata obstacolelor aflate la tot pasul.

Sursa: www.complice.ro

     Sau daca prefera o activitate fizica cu o doza ceva mai mica de adrenalina, ii poti oferi cadoul In Action, constand din cate doua sedinte de badminton, squash si tenis de camp alaturi de antrenori cu reputatie, pentru a-l ajuta sa-si descopere un potential nou mod de a-si petrece timpul liber. Sunt doar doua din cadourile pentru el pe care cei de la www.complice.ro le au la dispozitie pe site. Pentru ca atunci cand vine vorba de idei de cadouri, multi avem din cand in cand nevoie de ajutor, indiferent ca avem de-a face cu cadouri de barbati sau ofrande aduse doamnelor sau domnisoarelor. Dupa cateva sugestii de cadouri de barbati, e timpul sa vedem si ceea ce ii putem oferi ei.

     O poti surprinde cu un curs dedicat de make-up, o arta pe care orice femeie isi doreste sa o stapaneasca la perfectie. Alaturi de un aranjament floral personalizat si parfumul ei exclusivist preferat, sigur vei face o impresie foarte buna. Sau poate un tablou inedit cu flori, ce transforma gestul de oferi flori intr-unul de neuitat. Sa nu uitam nici de sedinta foto de budoir cu un fotograf profesionist si din nou vorbim de eternitate.

Sursa: ww.complice.ro

     Cadourile insa nu se opresc aici, ele putandu-se adresa atat ei, cat si lui, impreuna, cuplului, pentru a se bucura amandoi de gesturile frumoase ale celor apropiati lor. Astfel de gesturi sunt cele ce impresioneaza in final, atat pe ea, cat si pe el, deopotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.