Ce-ai zice de o vacanta in Roma?

     Anul asta cei amatori de vacanta si mini-vacante (adica toti, de ce sa nu recunoastem asta) au parte de o veste mai putin placuta. Si asta pentru ca in 2016 ziua de 1 mai, zi in care munca se sarbatoreste la nivel national printr-o zi libera, se suprapune cu Pastele. Ba mai mult, pica fix intr-o zi de duminica. Parca planetele s-au aliniat pentru a ne spune un mare “Nu”, noua, celor ce speram, printr-o conjunctura favorabila, la doua mici vacante de cate 2 – 3 zile, de Paste si mai apoi in preajma primei zile a ultimei luni a primaverii. Tocmai de-asta trebuie sa profitam si mai mult de cele cateva zile libere pe care le vom la sfarsitul lunii aprilie si sa fim siguri ca ne vom distra de doua ori mai mult decat intr-o mini-vacanta. Ce-ati zice, asadar, de niste bilete de avion catre Roma, Italia?

Sursa: www.aerolines.ro

     Printre cele mai cautate sunt biletele de avion catre Italia, indiferent ca destinatia finala e Torino, Venetia, Milano, insa astazi vorbim doar despre Roma. De ce ai vrea sa cumperi bilete de avion catre Roma? Pentru ca in felul asta ai parte de o escapada de neuitat, fie ea un city-break sau o vacanta de mai multe zile. Pentru ca Roma este printre destinatiile turistice din topul international, prin urmare nu vei duce lipsa de obiective turistice. Intr-adevar, nu e o destinatie pentru cei ce isi doresc relaxare, decat daca te vei lasa prada unui centru spa si confortului hotelului, dar asta o poti face si in orasul in care locuiesti. Cand vei alege biletele de avion catre Italia si mai precis catre orasul celor sapte coline, te vei gandi la vestigiile romane din oras si din imprejurimi, la columna lui Traian, castelul San Angelo, bazilica Sf. Petru, Colosseumul, Phanteonul, Forumul Roman, Dealul Capitoliului, la Fontana di Trevi, de ce nu, la Vatican, la muzeele Romei si arhitectura deosebita a orasului, la cultura, civilizatia si chiar bucataria locala.

      Da, poate ca la intoarcere vei fi mai obosit decat atunci cand ai plecat pentru ca vacanta ta va fi una intensa, cu rare momente de respiro. Dar nu iti vei da seama de asta pentru ca vacanta ta va fi fost una care a meritat odihna putina, o vacanta din amintirea careia te vei hrani o buna bucata de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.