Ce trebuie evitat cand folosim cosmetice auto

Dupa cum le spune si denumirea, aceste tipuri de materiale sunt destinate utilizarii pentru curatarea, buna functionare si infrumusetarea autoturismelor. Din pacate insa, in incercarea de a economisi timp si bani, multi posesori de masini aleg sa nu utilizeze anumite cosmetice auto exact pentru scopul pentru care au fost dezvoltate, considerandu-le multifunctionale. In egala masura, multi improvizeaza – folosind diverse solutii casnice de curatenie pentru a indeparta petele, mizeria, atat in interiorul cat si in exteriorul masinii. Aceste abordari nu numai ca nu sunt eficiente, dar duc si la pierderi (timp, bani, resurse etc) sau cauzeaza chiar defectiuni si accidentari. Pentru a avea cele mai bune rezultate, alege intotdeauna cosmetice auto de calitate, precum cele de aici.

Gama de cosmetice auto este extrem de variata. Ea poate sa aiba in componenta sa produsele pentru intretinerea motorului, detailing interior, dressing, solutii de curatare, tratamente pentru tapiteriile din piele, detailing exterior.

Cel mai adesea insa lumea se refera la segmentul de detailing interior – pana la urma aici petrecem cel mai mult timp…”in masina”. Aici, lucrurile devin si mai complexe – ne putem intalni cu o oferta foarte detaliata, ce sa cuprinda :

– accesorii variate: lavete din microfibra, spray-uri, inalbitori, parfurmuri pentru oglinda, seturi de bete de curatat, etc

– solutii si spray-uri de protejare si luciu pentru cauciuc si vinil (dressing)

– solutii de indepartare a mirosurilor neplacute din masina

– materiale de curatare a mochetei si covoraselor

– perii si aparate pentru indepartarea parului de animale

– solutii de protejare (sigilare) a tapiteriei de piele

– materiale pentru reintinerirea si reimprospatarea suprafetelor de piele

– perii universale pentru tapiterie

– solutii de curatare a plasticelor

– kituri de ceara pentru diverse suprafete

Alege acum sa pui pret pe interiorul si exteriorul masinii tale, redandu-le stralucirea! Spune NU improvizarii. O masina curata isi va mentine mai mult timp acel look de showroom, bucurandu-se in egala masura de o protectie aparte, pentru toate materialele si componentele prezente acolo. Gaseste la Selgros o gama variata de cosmetice auto, chiar in orasul tau!

Selgros Brasov

Produse alimentare si nealimentare

Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.