Ceasuri barbatesti la BestWatch

     Ceasul imi pare cel mai bun accesoriu pe care un barbat il poate alege pentru el, o alegere inspirata si potrivita asigurandu-i o anumita imagine si de ce nu, un avantaj intr-un moment important de genul unei intalniri de afaceri. Si sa nu uitam cat de util este un ceas prin simpla sa functie de a tine evidenta timpului. Aruncand o privire, m-am gandit sa fac un fel de top al ceasurilor barbatesti de pe site-ul BestWatch.ro pe care as fi tentat sa le cumpar. Zic doar un fel de top deoarece mi-ar fi foarte greu sa le ordonez dupa preferinte, toate facandu-mi cu ochiul aproape in aceeasi masura.

     Aproape, pentru ca el ar fi totusi deasupra celorlalte. Un Fossil FS4812, model casual dar cu tenta eleganta, avand dimensiunea carcasei de 45 mm si curea din piele. Ceasul are si cronograf, insa cu toate aceastea cele 3 mini cadrane suplimentare nu il aglomereaza deloc din punct de vedere estetic, pastrandu-si nota eleganta de design. Coloristica este duala, cureaua si cadranul fiind negre, iar rama si insertiile argintii.

http://www.bestwatch.ro/ceas-barbatesc-fossil-fs4812.html

     Tot in categoria ceasurilor casual elegante intra modelul Seiko Classic SGEH13P1, un ceas destul de mare cu al sau diametru de 42 mm, insa extrem de simplu, denotand rafinament si bun gust. Cromatica este aceeasi ca in cazul ceasului Fossil de mai sus, pastrand de asemenea nota eleganta de design.

     Insa nu mereu ai parte de intalniri formale incat circumstantele sa necesite o tinuta eleganta sau casual – eleganta si un ceas pe masura. Situatiile uzuale si tinutele in marea lor majoritate vor fi doar casual, obisnuite. Asa incat cele mai multe ceasuri pot fi alese in consecinta. Primele doua dintre sunt tot marca Fossil, de aceasta data fiind vorba despre modelele CH2573 si AM4384. Singura diferenta notabila dintre cele doua fiind prezenta cronografului pe primul model, in timp ce diametrul celor doua fiind virtual identic (44 mm vs 45 mm). Cureaua celor doua este dintr-un silicon de foarte buna calitate, negru mat, in timp ce cadranele sunt negre, rama argintie iar pentru marcaje a fost aleasa culoarea alba, designul general fiind in continuare unul destul de simplist si foarte inspirat.

     O idee mai sportiv este Timex-ul SL – Series Cronograf T2P381, al carui design al cadranului si folosire a culorii rosii il scot relativ din zona pura casual, ramanand insa o alegere interesanata. La fel stau lucrurile si cu ultimul ceas din aceasta lista, Timex-ul T2P043, si acest model folosind o insertie cromatica vioaie, o nuanta de portocaliu care ii ofera totusi un plus de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.