Clinica Medas Unirea

     Multi dintre noi tin la traditii si asta se vede cu precadere in preajma sarbatorilor, mai mari sau mai mici. Implicit, asta se va vedea si in cele doua saptamani pana de Pasti, in pregatirile ce vor fi facute de fiecare in parte. De la cele spirituale, pentru cine e cazul, pana la cele culinare, frecvent intalnite. Adaugam neaparat si “traditia” iesirii la iarba verde de 1 mai. Ce-ar fi insa daca am face o traditie din a avea grija de sanatatea noastra? Din a verifica ceva mai des starea de sanatate in care ne aflam? Daca esti din Bucuresti iti dau o mana de ajutor, fa-ti o programare la medicii din clinica Medas Unirea. Asta inseamna sa imbini traditia cu noile trenduri, mai exact sa ai grija de sanatatea ta folosindu-te de tehnologia zilelor noastre. Adica sa faci o programare online pentru probleme medicale, indiferent de specializarea pentru care optezi: cardiologie, dermatologie, ginecologie, medicina interna si de familie, oftalmologie, stomatologie, chiar si nutritie daca vrei sa schimbi ceva in alimentatia ta.

Sursa: www.consultaclick.ro

     O programare la medicii Medas Unirea se face in cel mai usor mod cu putinta: alegi mai intai specializarea dorita, apoi perioada pentru care esti disponibil (daca ai preferinte). Dupa ce ti-ai ales medicul, selectezi data si ora dintre cele valabile, dai click pe “Programeaza-te acum” si gata, ai o programare la clinica Medas Unirea. Nu ai de completat formulare lungi, pentru o programare la medicii Medas Unirea ai nevoie sa introduci doar numele, data nasterii, adresa de e-mail si numarul de telefon, evident, pentru a putea fi contactat ulterior, daca intervine ceva.

     Astfel de programare la clinica Medas Unirea se poate face astfel 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, chiar si in afara orelor de lucru de la cabinetul ales. In plus, te descurci mai usor vazand chiar tu datele si orele disponibile, fara a fi nevoit sa le afli la telefon, sa le notezi, sa-ti verifici agenda si abia apoi sa revii cu inca apel pentru a comunica data aleasa. Asadar, daca ai nevoie de un consult anume, sau pur si simplu vrei o verificare de rutina, fa o programare online pentru a rezolva problemele medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.