Cosmetice online de calitate

Chiar daca sunt baiat, asta nu inseamna ca nu stiu nimic despre cosmetice (tot aud prin mijloacele de transport in comun, la facultate, chiar si la sala de forta, fete vorbind ba despre rujuri, ba despre ultimul rimel achizitionat, ce sa mai spun de fond de ten, ca am invatat aproape toate nuantele). Dar in acelasi timp raman uimit si de preturile exagerate pe care le au unele produse. Mie mi se pare putin inutil sa dai cam 100 lei pe un ruj sau 200 pe un fond de ten. Acum nu zic ca produsele cele mai ieftine sunt bune, pentru ca inteleg ca tenul are nevoie de ingrijiri speciale, insa exista si produse extrem de bune, la preturi mai accesibile. Intamplator, tot dintr-o discutie auzita fara sa vreau, am aflat despre site-ul eyeslipsface.com.ro. Fetele care vorbeau despre el spuneau ca acolo au gasit produse extrem de bune, la preturi excelente. M-a ros putin curiozitatea sa vad care sunt preturile si de ce nu, ma gandeam ca poate gasesc si pentru barbati vreun fixativ sau ceara pentru par. Imediat mi-au atras atentia promotiile, pentru ca sunt produse reduse si cu jumatate din pret. Daca as fi fata, cu siguranta as cumpara de aici.

A doua zi, la sala de forta am auzit din nou cateva fete vorbind despre cosmetice. Nu stiau de unde sa isi cumpere fara sa cheltuie foarte multi bani. Cu riscul de a parea un ciudat care stie despre cosmetice, le-am spus despre site-ul eyeslipsface.com.ro. La inceput au fost sceptice, dar vazand preturile, au devenit curioase si au cautat informatii despre produse. Incantate, au lasat excercitiile fizice si au inceput sa vorbeasca despre ce isi vor comanda: cel mai mult le tentau kit-urile pentru sprancene, pentru ca sunt foarte bune si arata foarte natural.

Inevitabil, inainte sa plec, m-au intrebat de unde stiam despre acel site. Le-am spus ca sunt atatea fete care vorbesc zilnic despre cosmetice, incat nu ai cum sa nu inveti macar despre lucrurile de baza. Si sa nu uit ca si prietena mea foloseste cosmetice online, pentru ca sunt mai ieftine si se gasesc in mai multe sortimente decat in magazinele fizice. Atunci si-au dat si acele fete seama ca anumite discutii pot fi utile chiar si pentru barbati (asta ca sa nu mai incurcam rujul cu rimelul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.