Cosuri festive doar de Craciun?

     Cred ca toti trecem la un moment dat printr-o situatie in care nu am vrea sa ajungem niciodata: momentul in care trebuie sa daruim un cadou mai deosebit, care sa nu fie nici ostentativ, nici sa nu para ieftin, sa fie un cadou de care sa se poata bucura persoana in cauza pentru mai mult timp, dar care sa nu coste nici foarte mult. Ati inceput deja sa recunoasteti situatia, nu? Si daca este vorba despre o persoana pretentioasa, cu atat mai mult lucrurile se complica. Am pomenit si de sef/sefa? Da gres cu un cadou si s-ar putea sa iti puna bete in roate (mai discret, dar pana la urmatoarea data cand ai putea sa te revansezi).

     Din fericire, exista cateva cadouri care nu pot da gres indiferent de persoana care urmeaza sa le primeasca: cosurile festive (exact ca si Cosuri Craciun). Da, aceste cosuri, care contin bunatati culinare sunt pe placul oricui, sunt accesibile si mai ales, irezistibile. Cine ar putea sa ramana indiferent in fata unui cos care contine Feteasca Neagra, ciocolata belgiana, amaretti si praline, toate impachetate deosebit? Cine rezista unui Panettone, alaturi de un Cabernet Sauvignon si de trufe belgiene? Rasfatul suprem! Va tenteaza? Ultimul pachet costa doar 39 lei (fara TVA). Dar partea cea mai buna este ca nu mai trebuie sa alergati prin magazine sau sa va mai ganditi la diverse combinatii care pot da gres. Vinul si ciocolata sunt o combinatie excelenta pentru un cadou, insa trebuie mare atentie in alegerea vinului si a ciocolatei, pentru a se potrivi.

     Aceste Cosuri Craciun sunt potrivite pentru orice ocazie si mai ales pentru firmele care vor sa isi surprinda angajatii. Spre exemplu, cosurile pot fi cadouri excelente pentru marile sarbatori (Craciun, Revelion, Paste), pentru a rasplati angajatii pentru o reusita a firmei, cu ocazia unei date mai speciale (1 martie, Ziua Femeii), pentru a le oferi angajatilor care isi serbeaza onomastica un cadou deosebit, sau pur  si simplu, pentru a le dovedi angajatilor ca sunteti constienti de importanta lor.

     Asadar, aceste cosuri pot fi oferite oricui, indiferent daca vorbim despre angajat sau angajator. Preturile lor variaza, in functie de cate produse contin. Puteti comanda cosuri mai mici, la preturi mai scazute, sau cosuri deosebite, complete, menite sa fie cadoul perfect.

     Pe mine unul, m-au convins: acum stiu ce sa comand atunci cand sunt in impas! Voi ati avut vreodata probleme cu alegerea cadourilor? Daca da, cum ati rezolvat?

One thought on “Cosuri festive doar de Craciun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.