Cu E-advertising ajungi in top. Negresit.

     Ce este E-advertising si cine sunt eu, in primul rand? Eu sunt Bogdan si ma declar super multumit de bunul mers al afacerilor mele cu transportul de pasageri si de colete in afara Romaniei. Se stie ca in ziua de azi multa lume alege sa plece in strainatate sa faca un ban cinstit si frumos, fara a sta si a primi doar somajul mic pe care l-ar primi in tara. La noi nu mai merge treaba si de aceea am decis si eu sa ma reprofilez si sa incerc o alta varianta de afacere, care sa imi aduca mai mult profit. Nu, nu am plecat in Anglia sau Franta, ci mi-am lansat o firma de transport extern de persoane si colete. Sediul acesteia se afla in zona Moldovei, de aceea, atunci cand am hotarat sa imi fac intrarea si in lumea online cu afacerea mea, am cautat profesionisti adevarati in zona.

     Colaborarea cu E-advertising m-a adus in top

      Am avut noroc deoarece am putut colabora cu firma E-advertising din Suceava. Acum sustin “Cu E-advertising ajungi in top”, de fiecare data cand ma intreaba cineva cum am ajuns pe primele locuri in motoarele de cautare pe cuvinte cheie ca “transport extern pasageri”, “firma transport Moldova” sau “transport extern colete pasageri”. Dar am uitat sa mentionez ce este E-advertising si cine sunt cei care m-au ajutat atat de mult sa ajung sus. Este vorba despre o firma SEO ce ofera servicii calitative de internet marketing, care ajuta la optimizarea site-urilor, dar si diferite campanii SEO ce fac afacerile mult vizibile in cadrul publicului lor tinta.

     Poate ca deja v-am bagat in ceata cu atatia termeni despre care nu stiu daca ati mai auzit, insa cert este ca E-advertising din Suceava este o comoara de firma de SEO care promite si se tine de promisiune, ajutandu-te pe tine ca si client sa atingi excelenta in domeniul tau de expertiza. Pe langa faptul ca site-ul meu a fost imbunatatit ca infatisare si structura datorita serviciilor de webdesign, E-advertising mi-a pus la dispozitie si o alta gama larga de servicii incluse in activitatea de marketing online. Printre acestea se numara si cele referitoare la promovarea imaginii firmei mele de transport extern in zona Moldovei, unde imi desfasor activitatea.

     Site friendly – mobile pentru clientii mei 

     Asadar, serviciile de content writing, scrierea de advertoriale si publicitatea facuta in retelele de socializare au ajutat la sporirea notorietatii afacerii mele in mediul online, in care tot mai multa lume se perinda in ziua de azi. Cu ajutorul agentilor de vanzari calzi si deschisi in a ma ajuta cu orice neclaritate, a profesionistilor de pe SEO si de la programare web, dar mai ales a scriitorilor de continut de pe departamentul Content Writing, afacerea mea a prins radacini si in spatiul virtual.

     Pe langa asta, ideea managerului firmei E-advertising de a-mi transforma site-ul intr-unul responsive a venit ca o solutie la a putea tine pasul cu societatea moderna in care traim. Deoarece tot mai multe persoane si clienti ai firmei mele de transport sunt axati mai mult pe sfera mobila, am observat ca ideea de a-mi face site-ul friendly mobile a prins foarte tare la public si acum am mult mai multi cleinti care isi fac rezervari la autobuz pentru a pleca in afara tarii sau pentru a trimite colete rudelor aflate la munca peste hotare.

     Asadar, mai mult decat „Cu E-advertising ajungi in top”, nu pot spune pentru a-mi declara satisfactia.

E-advertising

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.