Cu FoodPanda.ro economisesc timp

Nimic nu poate fi mai placut decat sa cumperi online: stai si compari ofertele, iti poti alege in liniste produsele, nu te grabeste nimeni, poti afla chiar si informatii suplimentare si poti vedea reviewuri. Dar cum ar fi daca am putea sa facem acest lucru si cu mancarea comandata online? Cum ar fi sa avem toate restaurantele la un click distanta? Ei bine, acum este posibil, multumita Food Panda.

Food Panda este un generator al restaurantelor din diverse orase ale tarii, restaurante pe care le poti filtra in functie de zona in care te afli si ale caror meniuri le poti vedea direct pe acest site. Cu ce te ajuta asta? Aduce un plus de eficienta, fiind mai usor astfel sa compari ofertele si meniurile, lansand ulterior o singura comanda ce poate contine chiar si produsele mai multor restaurante, respectand desigul valoarea minima a comenzii impusa de furnizor, acolo unde e cazul.

Oferta de mancare este variata prin prisma specificului restaurantele ce iau parte la acest program, incluzand atat bucatarie traditionala cat si retete cu specific asiatic, italian, chiar si fast food. Si pentru ca portabilitatea e cuvantul cheie in ziua de azi, Food Panda si-a facut loc si in principalele trei magazine de aplicatii pentru dispozitive mobile – Google Play Store pentru Android, App Store pentru Iphone si Ipad, Windows Phone Store pentru dispozitivele cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, incat indiferent unde te afli si indiferent ce dispozitiv mobil ai in fata ta, sa iti poti comanda mancarea dorita de pe Food Panda cat ai zice … Food!

Orasele in care se poate comanda mancare cu ajutorul acestei aplicatii sunt: Bucuresti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Daca locuiti intr-unul din aceste orase, sunteti norocosi pentru ca va puteti bucura de Food Panda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.