Cum e piata apartamentelor in Iasi?

     Cu un aeroport ce recent si-a inaugurat un nou terminal pentru pasageri, al treilea la numar si totodata o platforma de parcare a aeronavelor extinsa, Iasiul ne arata inca o data ca este unul din cele mai importante orase ale tarii noastre, oras aflat in continua dezvoltare.

     O dovada la fel de buna este si piata imobiliara a orasului, una activa ca urmare a cererii mari. Iar unde este cerere pentru asa ceva, lucrurile par sa mearga bine. Astfel, fata de anul trecut au fost eliberate mai multe autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale. Luna aprilie a acestui an a adus cu sine 175 de astfel de documente, cu 3,5% mai multe ca in martie si cu 2,5% mai multe decat in aceeasi luna a anului trecut. Iar de la inceputul anului, cele 575 de autorizatii eliberate la nivelul intregului judet au insemnat o crestere cu 14 procente comparativ aceeasi perioada din 2014. Aceste informatii vin de pe acest site.

     Iar pe aceasta piata activa, unul dintre cei mai vechi constructori de blocuri moderne din Iasi vine cu un nou proiect – Konak Residence. Pentru ca un exemplu este absolut necesar, accesand site-ul www.konakiasi.ro puteti vedea cum arata apartamentele disponibile, fie ele cu una, doua sau trei camere. Acesta din urma vine, cum era normal, cu doua dormitoare, unul de 15,65 metri patrati, iar celalat de 8,3 metri patrati, un living de 22,85, bucatarie de 5,5 metri patrati, baie de 4 si un balcon de 10,16 metri patrati.

     Apartamentele sunt, desigur, finisate la interior, complet decomandate si au o izolatie termica si fonica foarte buna, dovedind astfel grija fata de confortul celor ce voi locui acolo. Nu puteau lipsi spatiile verzi in incinta complexului rezidential, locul de joaca pentru copii, un foisor cu barbeque, dar si parcare subterana si supraterana astfel incat siguranta, inclusiv a autoturismelor locuitorilor, sa se reflecte si la exterior.

     Apartamentele de genul celor din cadrul proiectelor rezidentiale prind din ce in ce mai bine la public, datorita stilului modern, dotarilor superioare si sigurantei oferite, iar Iasiul, ca oras inca important in tara noastra, nu putea lipsi din acest peisaj, de aceasta data prin intermediul ansambului rezidential Konak Iasi, un ansamblu pe care, daca sunteti din acest oras incarcat de istorie, va invit macar sa il vizitati o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.