Cum sa mentii un stil de viata sanatos cu Beko

     Cand vrei sa mentii un stil de viata sanatos trebuie sa faci anumite sacrificii. Efortul este cu atat mai mare cu cat te implici mai mult si esti din ce in ce mai strict. Nu se pune problema de fast-food, dulciurile sunt adevarate raritati si inveti mai multe, printre altele, despre micro si macronutrienti. Iti organizezi cat mai bine posibil viata, ordinea si echilibrul devenind cuvintele cheie nu doar in activitatile zilnice ci si in bucataria ta.

     Daca ai un background cu activitati sportive iti va fi mai usor, cum a fost cazul meu. Artele martiale in special m-au disciplinat, asa incat odata cu timpul n-am facut decat sa retusez micile inexactitati. Cand ajungi la o anumita varsta insa, mai ales in mediul social al prezentului, iti dai seama ca cel mai bun aliat al tau in lupta pentru mentinerea unui stil de viata sanatos este chiar frigiderul.

Sursa: www.beko.ro

     Sa recunoastem, in climatul profesional, economic si social al zilelor de azi, e greu sa te imparti intre job, viata sociala si activitatile proprii. Iar daca mai adaugi la asta si gatitul, atat de esential unei vieti sanatoase, deja lucrurile o iau razna.

     Sunt si persoane care reusesc, gratie unei anume conjuncturi, sa se strecoare cu brio prin acest labirint, insa cei mai multi dintre cei ce pornesc pe acest drum se confrunta din prima zi cu obstacole si tentatii. Fie te-ai trezit mai tarziu in dimineata asta si n-ai apucat sa-ti prepari gustarile pentru ziua de munca, fie ajuns acasa ti-ai dat seama ca in frigiderul tau nu mai era loc si pentru cealalta portie de legume de care acum ai atata nevoie si in lipsa careia va trebuie sa comanzi o pizza.

     Tocmai aici intervine frigiderul. Cel mai bine e sa gatesti o singura data pentru mai multe zile, chiar toata saptamana. Vei avea astfel mancarea pregatita sa zicem de sambata pana vineri, fara a sta cu grija in fiecare zi ca va trebui sa intri in bucatarie odata ajuns acasa.

     Dar pentru ca acest plan sa mearga, frigiderul trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. Trebuie sa fie musai incapator si cu un congelator potrivit spre mare, deci ar fi indicat sa ai unul cu doua usi, ca cele de aici. Trebuie in acelasi timp sa fie fiabil, rezistent, deloc zgomotos si mai ales eficient, pentru ca mancarea ta sa reziste si astfel planul tau sa nu fie in pericol. Te poti baza pe un frigider Beko, un brand ce parte a companiei Arctic si prin urmare are o traditie importanta in spate si o experienta mare cu aparatele frigorifice. Cu ei planul tau pentru un stil de viata sanatos va fi in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.