Cum sa-ti decorezi camera

Diferenta dintre o casa si ,,acasa” este reprezentata de modul in care fiecare isi amenajeaza locuinta. Unii prefera stilul minimalist, cu foarte putine obiecte personale, putine decoratiuni si mobila care sa permita o mai buna luminare a casei. Altii vor ca fiecare colt din casa lor sa le poarte amprenta: rame cu fotografii, obiecte personale (diplome, medalii, cadouri mici si multe altele), carti si multe altele. Personal prefer a doua varianta, pentru ca iti da senzatia de ,,acasa” cand vezi peste tot obiecte personale. Totul trebuie sa fie bineinteles in limita decentei si sa nu aglomereze inutil spatiul.

Iar cand vine vorba despre decorat sufrageria sau biroul, lucrurile sunt si mai dificile. In primul rand trebuie sa placa locatarilor, iar mai apoi si musafirilor. De aceea trebuie gasit un echilibru si decoratiuni interioare placute de majoritatea persoanelor.

Din fericire, bibelourile nu mai sunt la moda, decat daca ne referim la ele ca piese vintage si daca exista cadrul potrivit pentru ele. Ca decoratiuni interioare, putem alege intre tablouri, ceasuri, vaze, ghivece, perne, lumanari si candele, termometre si multe altele. Important este sa gasim decoratiunile interioare care se potrivesc cel mai bine cu ambientul casei noastre si care sa completeze culorile si texturile deja existente, nu sa contrasteze.

Si pentru ca toamna incepe sa se instaleze, incepem sa fim mai atenti la temperaturi, pentru a sti cand este cazul sa schimbam patura cu o pilota sau cand sa pornim centrala termica (sau electrica). De aceea, este indicat sa avem un termometru de camera, care sa ne indice in orice moment temperatura, fara mai consulta in permanenta siteurile de meteo.

Aceste termometre pot fi digitale sau clasice, insa eu le prefer pe cele digitale, care pot aproxima si temperaturile minime, dar si pe cele maxime. Iar daca vreti termometre de camera sau de birou, va recomand sa consultati si magazinele online, pentru ca preturile sunt mult mai bune si gasiti modele variate, de care poate nu ati beneficia intr-un magazin fizic.

Sursa foto: homex.ro

Sursa foto: homex.ro

Asadar, daca vreti sa va decorati casa, luati in considerare si amplasarea unui termometru. Va poate fi util exact ca nu va asteptati si va poate lipsi cand aveti cea mai mare nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.