Cum se imprima cardurile?

     De cand s-au inventat cardurile, solutiile pentru crearea si imprimarea acestora sunt intr-o continua crestere. Daca inainte cardurile erau folosite in foarte putine domenii, acum ele ne insotesc peste tot: carduri bancare (de debit sau credit), carduri de fidelitate, carduri de reducere, carduri de acces si multe altele. A devenit o obisnuinta sa avem carduri pentru aproape orice, de aceea inlocuirea lor atunci cand este nevoie este prioritara. Daca inainte, cardurile se imprimau la firme specializate, iar comenzile erau gata in cateva zile, acum un card se poate imprima oriunde este nevoie, cu ajutorul unor imprimante speciale. Una dintre acestea sunt imprimante Zebra, care sunt potrivite pentru imprimarea pe o singura fata si volum ridicat de imprimare. Imprimantele Zebra au si optiune de laminare, ceea ce le confera un plus. Ca sa va faceti o idee, imprimantele Zebra pot imprima pana la 300 de carduri full color pe ora.

Sursa: www.printcard.ro

     Pentru realizarea cardurilor, mai bine spus imprimarea lor, este nevoie de materie prima, respectiv carduri de plastic simple. Acestea vor fi transformate in carduri de acces sau de fidelitate, nu conteaza profilul lor.

     Si pentru ca nu doar cardurile se pot personaliza, trebuie sa stiti ca exista si snururi personalizate pentru legitimatii sau pentru carduri de acces. Rola din capatul lor se poate personaliza cu logo-ul firmei, ceea ce il va face si mai atractiv.

     Asa cum puteti vedea, tehnologia a evoluat destul de mult si ne permite in acest moment sa imprimam orice dorim. Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca imprimantele pentru carduri sunt destul de scumpe si trebuie achizitionate doar daca aveti nevoie cu adevarat, nu doar dintr-un moft. Pe site-ul www.printcard.ro veti gasi atat imprimante speciale pentru carduri, cat si consumabile si accesorii, toate  calitative si la preturi extrem de accesibile. Asadar, daca aveti nevoie de imprimante pentru carduri, acum stiti la cine sa apelati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.