Curatenia nu costa o avere

Curatenia este un lucru care ne preocupa pe toti in ziua de astazi: fie ca vorbim despre curatenia casei, masinii sau curatenia cladirii in care lucram, sa nu mai vorbim despre curatenia in locurile publice, trebuie sa stim ca exista anumite reguli pentru a o pastra. Cea mai simplu este aceea de a sterge murdaria imediat cum apare, pentru a nu se curata mai greu dupa sau nu a atrage si mai multa murdarie. Pe strada este obligatoriu sa aruncam gunoiul numai in locurile special amenajate (cosuri sau pubele de gunoi). Cand vine vorba despre curatenia in casa sau in firma, trebuie sa apelam la solutiile cele mai bune. Daca vom face compromisuri, cu siguranta rezultatul nu va fi cel dorit si va trebui sa cheltuim alti bani pentru produse de curatenie care sa fie la nivelul asteptarilor noastre.

In casa mea, folosesc produse de curatenie de calitate si cu ajutorul lor pastrez curatenia locuintei, dar si sanatatea mea. De cele mai multe ori, produsele foarte ieftine contin substante mai periculoase daca sunt inspirate, asa ca prefer sa cheltui mai mult si sa stiu ca nu am sa patesc nimic. Cele mai utilizate produse de curatenie de la mine din locuinta sunt produsele din categoria menaj, in special bureti si lavete, saci menajeri si manusi. Buretii de vase ii schimb extrem de des, pentru ca sunt o sursa de bacterii, iar daca spal vase si tacamuri care au intrat in contact cu peste crud, carne cruda sau ou, arunc buretele respectiv. Stiu ca poate parea exagerat, dar am avut ocazia sa fac niste analize asupra buretilor de vase dupa ce au fost folositi pe astfel de vase si nu mi-a placut deloc ce am vazut. Sa nu credeti insa ca dau o mica avere pe buretii de vase. Daca veti cumpara bureti calitativi, va vor tine chiar si o saptamana (cam atat este recomandat sa fie pastrat unul, daca pare curat). Sunt unii bureti care se rup dupa doua folosiri, asa ca prefer sa cumpar bureti calitativi. Spre exemplu, buretii de vase Uno sunt extrem de buni si nici nu costa foarte mult.

Sursa foto: www.clinit.ro

Dupa cum puteti vedea, curatenia si mai ales igiena se pot pastra si cu bugete mici. Scuzele nu trebuie sa existe! Daca vreti sa cumparati produse bune, va recomand magazinul online www.clinit.ro. Aici o sa gasiti produse de calitate, la preturi foarte bune. Si nici nu va trebui sa mai mergeti sa cautati in magazine fizice!

One thought on “Curatenia nu costa o avere

  1. Intr-adevar, produsele de curatenie nu trebuie sa coste o avere, problema apare atunci cand costa putin si nu sunt nici eficiente. Ideal ar fi sa gasim produse calitative la preturi mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.