De ce merita sa investiti in extensii de par?

Astazi ma adresez doamnelor si domnisoarelor si de ce nu, chiar si domnilor care vor sa le faca o surpriza persoanelor dragi. Nu stiu eu multe despre tehnici de infrumusetare (de fapt nu stiu decat despre tuns si vopsit) si nici nu as vrea sa invat, insa am mai vazut ba prin filme, ba la diverse emisiuni, cateva dintre ,,sacrificiile” pe care le fac femeile pentru a arata bine. Cred ca nu e usor pentru femei sa indure epilarea, cu toate ca nu se compara cu dureri mai ,,serioase”, insa cand te doare de buna voie e altfel durerea. Sau cel putin asa percep eu.

In fine, astazi vreau sa discut despre cu totul altceva si anume ingrijirea parului femeilor. Domnii cred ca stiu la ce ma refer: la acea ora in care iubitele noastre isi coafeaza parul sau la jumatatea de zi pe care o petrec la coafor. Nu ma intelegeti gresit: rezultatele merita asteptarea, insa chiar nu s-ar putea gasi o metoda pentru a micsora timpul de asteptare?

Si mai este o problema de care multe doamne se plang: parul prea scurt sau prea subtire. La noi, barbatii, e usor: ne tundem si chiar daca nu ne place, in maxim doua saptamani aratam la fel ca inainte de tuns. Insa la doamne e mai complicat si de multe ori se lasa cu regrete si lacrimi. Din fericire, exista o metoda care poate reda doamnelor parul lung pe care il aveau inainte sa se tunda: extensiile de par.

Extensiile de par sunt de mai multe tipuri: banda, cu clips, cu cheratina, extensii coada si extensii microring. Acestea sunt folosite in functie de preferintele si de rezultatele la care vreti sa ajungeti. Iar daca vreti sa achizitionati extensii din par natural ieftine, trebuie sa aveti grija de unde le cumparati, pentru ca un pret prea mic nu este tocmai un semn de calitate. 

Sursa foto: bedaboutique.ro

Sursa foto: bedaboutique.ro

Iar daca vreti calitate, uitati-va si la extensii cheratina, care sunt mai rezistente si care asigura un look mai natural. Acestea se aplica numai la cald, cu pistolul de lipit si nu deterioreaza parul daca sunt aplicate corect. 

Ce spuneti despre aceste extensii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.