De ce sa apelam la o firma de consultanta business?

In momentul in care o persoana decide sa isi infiinteze o firma, are multi pasi de urmat si care intr-un fel, ii vor stabili de la inceput succesul sau esecul afacerii. In primul rand, trebuie sa stabileasca obiectul de activitate: daca va comercializa bunuri sau servicii. Apoi, va trebui sa isi faca un plan initial, pentru a vedea daca afacerea va putea functiona si care ar fi riscurile. Cel mai bine ar fi sa se apeleze in prima faza la o analiza SWOT, care o sa va faca sa intelegeti mai bine daca firma va avea sanse sa exceleze sau nu.

Dupa ce sunt stabilite punctele forte si riscurile, va trebui ales un nume perfect, care sa aiba sonoritate si sa fie usor de retinut. Apoi sloganul, pentru ca este ceva in plus. Iar dupa toate acestea, urmeaza infiintarea propriu-zisa a firmei, cu toate etapele ce sunt necesare. Dupa ce firma a fost infiintata, ar trebui sa va ganditi si la metode de promovare, iar cele care au rezultate foarte bune sunt cele online.

Iar dupa ce toti acesti pasi au fost realizati, iar firma deja are succes si este in continua ascensiune, este momentul ca managerii sa isi indrepte atentia si spre alte proiecte, cum ar fi achizitiile publice. Acestea sunt o sansa extraordinara pentru companii, deoarece vor avea parte de si mai multa promovare si este o ocazie excelenta sa isi extinda afacerea. Sa nu uitam si ca sumele pe care le vor primi nu sunt deloc de neglijat.

Insa, pentru a participa la o licitatie publica, trebuie indeplinite mai multe cerinte si completate o serie de documente. In plus, trebuie respectate si termenele pentru depunerea dosarului si celelalte termene, pentru a putea participa la licitatie. Nu va ganditi la licitatie ca la o licitatie clasica. Nu. Aici, companiile ofera cele mai bune preturi pentru produsele si serviciile lor, in cele mai bune conditii, iar contractorii aleg cea sau cele mai bune companii.

Insa, daca nu aveti timp sau nu stiti care sunt etapele ce trebuie urmate astfel incat sa participati si sa castigati o licitatie publica, puteti apela la o companie care ofera consultanta achizitii publice. Impreuna cu specialistii de la firma, o sa stabiliti care este cel mai bun plan pentru a putea participa la licitatie. In plus, o sa fiti consiliati si in privinta altor proiecte, care vi s-ar putea potrivi si la care este posibil sa decideti sa aplicati.

Asa cum spuneam, o firma de consultanta se ocupa si de dosare licitatii, de la primul pana la ultimul pas, astfel incat nu este nevoie sa mai faceti absolut nimic in plus, doar sa stabiliti detaliile si sa furnizati informatiile necesare.

In felul acesta, o sa va puteti ocupa de crearea celei mai bune oferte, fara a va mai gandi la birocratie si la termenele de depunere, care raman in seama firmei de consultanta. Iar daca vreti sa cititi mai multe despre achizitiile publice o puteti face aici.

Asadar, daca va hotarati sa participati la licitatii publice si nu stiti cum sa faceti asta, ar fi bine sa luati in considerare si o firma de consultanta business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.