De unde poti cumpara bilete de avion catre Germania?

     Anul acesta se preconizeaza o crestere a cererii de bilete de avion spre Romania cu aproximativ 500% mai mult in preajma sarbatorii de Pasti in comparatie cu alte perioade ale anului. Evident, pentru ca foarte multi romani sunt plecati in intreaga lume si isi doresc sa revina acasa pentru a petrece sarbatorile cu cei dragi ramasi in tara. Chiar daca nu la fel de mare, exista cerere in timpul weekendului de Pasti si pentru calatorii din Romania spre alte destinatii, fiind o gramada de amatori de mini-vacante si city break-uri in aceste cateva zile libere. Daca adaugam si biletele de intoarcere ale celor despre care vorbeam la inceput, ne putem face o idee asupra dimensiunii traficului aerian in perioada ce va urma.

     E usor sa cuantifici aceste date mai ales pentru ca majoritatea covarsitoare a celor ce calatoresc cu avionul in preajma sarbatorilor si nu doar atunci isi rezerva bilete de avion din timp, atat din considerente de precautie, pentru a fi siguri ca vor avea asigurata modalitatea de transport, cat si din considerente financiare, stiut fiind faptul ca rezervarile facute cu ceva timp inainte te pot scuti de o parte din tariful normal al biletului.

     De altfel, n-ar trebui sa fie de mirare daca vrand sa calatoresti de Pasti spre Roma, intr-o mica escapada, nu vei mai gasi bilete de avion, capitala Italiei fiind o destinatie la mare cautare. La fel stau lucrurile si cu Germania, fie ca e vorba de Berlin, Hamburg, Koln sau Munchen. Chiar daca suntem atrasi de destinatiile turistice latine, nici Germania nu e deloc de lepadat in ce priveste turismul si cererea de bilete din tara noastra catre acele meleaguri.

Sursa: www.jinfotours.ro

     Daca vrei sa arunci o privire asupra preturilor si orarului de zbor, gasesti zboruri ieftine catre Berlin pe Jinfotours.ro, un zbor care dureaza putin mai mult de 2 ore pe traseu direct si care poate fi inceputul unei vacante urbane cat se poate de frumoasa, fie de Pasti, fie in alt weekend, sau cu alta ocazie. Chiar daca nu la fel de romantic precum Parisul, sau insorit precum Barcelona, Berlinul va reusi sa te impresioneze placut prin cultura si civilizatia cu care vei interactiona, aflate la un bilet de avion distanta de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.