Deblocarea usii in cele mai bune conditii

Nu stiu cati dintre voi ati patit-o, dar mie mi-a ajuns o singura data. Vorbesc despre o usa blocata, in miez de noapte. Ma intorceam din vacanta si cand sa deschid usa, vad ca nu se mai descuie. Si incerc vreme de 10 minute sa o descui, insa imi dau seama ca se invarte cheia in gol. Imi aduc aminte ca inainte sa plec in vacanta, se incuia destul de greu usa, asa ca ar fi trebuit sa acord mai multa atentie acestui aspect. Insa nu m-am gandit ca se va bloca in acest mod si mai ales in miez de noapte.

Deja facusem destula galagie pentru ora aceea si sunt convins ca vecinii nu mai aveau multa rabdare, asa ca am hotarat sa ma gandesc ce pot face in continuare. Am incercat sa sun la un lacatus care avea program non-stop, insa mi-a spus ca nu mai lucreaza noaptea. Am dat mesaje prietenilor, poate stiau un lacatus care sa vina si sa ma ajute, pentru ca nu imi doream sa sparg usa la ora aceea si nici sa dorm la un hotel nu imi suna prea bine.

Cum nimeni nu parea sa aiba o solutie, m-am gandit ca poate internetul imi va oferi una. Am tastat ,,deblocari usi” si am inceput sa ma uit pe site-uri. Nu a durat mult pana am gasit firma care mi se potrivea si care avea program non-stop. Am luat numarul de telefon si am sunat, sperand ca lucrurile sa se rezolve macar pana dimineata. Din fericire, a fost mai simplu decat m-am asteptat. Intr-o ora de cand am apelat numarul, deja imi asezam bagajele in casa si incepeam sa le despachetez.

Interventia a fost foarte rapida, echipa ajungand in mai putin de jumatate de ora. Am prezentat dovada ca detin locuinta si a inceput reparatia. Ce mi-a placut a fost faptul ca s-a lucrat rapid si fara prea mult deranj. Vecinii cred ca nici nu au bagat de seama ca usa mea beneficia de cateva piese schimbate. Iar pretul a fost foarte bun, nu a trebuit sa platesc cat as fi dat pe o usa noua spre exemplu.

Daca o sa vi se intample si voua vreodata sa aveti nevoie de deblocari usi, va recomand www.deblocari-usi.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.