Despre aerul conditionat

Vara este un anotimp preferat de catre multe persoane. Este anotimpul ideal pentru calatorit, pentru relaxare, pentru construirea unei case sau pentru renovare, pentru petreceri, pentru stat pana dimineata si admirat rasaritul si asa mai departe. Practic, vara este anotimpul cel mai permisiv si nu degeaba multe persoane sunt nostalgice si asteapta tot anul sa vina vara.

Insa, este si un anotimp destul de dificil, pentru ca temperaturile foarte ridicate nu sunt tocmai pe placul tuturor. Ce-i drept si eu iubesc vara, insa la temperaturi de peste 35 de grade incep sa nu ma mai simt confortabil. Daca ar putea sa fie vara cu temperaturi de pana in 32 de grade, cred ca ar fi perfect. Din fericire, s-au gasit solutii pentru a face fata temperaturilor ridicate din timpul verii. Iar printre acestea se numara si aerul conditionat.

Aerul conditionat este o inventie extrem de buna, insa numai daca este folosit cum trebuie. Majoritatea persoanelor nu il seteaza corect, astfel incat ajung sa se imbolnaveasca din cauza lui. Diferenta de temperatura dintre camera, respectiv temperatura setata cu ajutorul aerului conditionat si afara, nu trebuie sa fie mai mare de 10 grade. In caz contrar, corpul ar putea intra in soc termic. Cred ca ati observat cat este de greu cand intrati intr-un magazin spre exemplu, de la 40 de grade la 20 si ceva cat sunt in magazin. In primele secunde aveti tendinta sa va tineti respiratia, pentru ca organismul nu stie cum sa reactioneze. La fel si cand iesiti inapoi in canicula.

Aerul conditionat este minunat, insa daca este folosit cum trebuie. Si daca intentionati sa achizitionati unul, acum ar fi momentul ideal sa o faceti. Deja este toamna, asa ca preturile au scazut foarte mult, este posibil sa prindeti chiar si lichidari sau oferte foarte bune, care sa includa si montaj gratuit sau garantie extinsa.

Si daca doriti sa cumparati unul si nu stiti de unde, magazinul online SuperKlima.ro vinde aer conditonat la preturi foarte bune. Nu mai trebuie sa mergeti in magazine si sa va faceti griji in privinta transportului. Doar comandati produsul si asteptati sa fie livrat. Simplu si rapid.

Sursa foto: superklima.ro

Voi aveti un aparat de aer conditionat? Daca da, v-a facut vreodata neplaceri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.