Despre carti si religie

Religia a fost un subiect intens dezbatut in urma cu vreo doua luni, pentru ca urma ca parintii elevilor sa aleaga daca acestia vor studia sau nu religia in scoli. Personal, consider ca religia ar trebui ,,studiata” acasa, dar este strict parerea mea. De fapt, atunci cand vine vorba despre acest subiect, toti ar trebui sa avem dreptul la o parere, pentru ca este o alegere personala si cu toate ca nu ne influentam, putem sa lamurim unele neclaritati. Cunosc unele familii care au preferat sa nu le spuna nimic copiilor despre religie, decat in momentul in care vor intra la scoala. Le-au cumparat carti de religie, pe intelesul lor, care prezentau notiuni de baza si i-au lasat pe ei sa aleaga daca vor sa studieze aceasta disciplina la scoala, in functie de nivelul lor de intelegere din acel moment.

Legat de cartile de religie, trebuie sa stiti ca in ziua de astazi se gasesc foarte multe, iar subiectele sunt variate. Astfel: daca doriti sa va informati despre vreo religie anume, veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, daca vreti sa cititi despre istoria religiilor, aveti la dispozitie toate materialele adunate intr-o singura carte si lista poate continua. Unii oameni prefera sa citeasca si sa afle informatii noi despre spiritualitate de exemplu, despre regasirea sinelui prin invataminte religioase si multe altele. Si pentru ei se gasesc solutii, pentru ca sunt scrise zeci de carti. Asa ca fiecare este liber sa citeasca exact ce crede ca i se potriveste cel mai bine. Iar parintii care vor ca ai lor copii sa afle mai multe despre religie, ar fi bine sa citeasca ei insisi cartile inainte, pentru a se asigura ca si copiii le vor intelege, iar apoi sa le explice daca nu au inteles ceva. De fapt, asa ar trebui facut cu orice tip de carte in perioada copilariei.

Si daca nu stiti unde sa gasiti astfel de carti, va recomand magazinul online www.pravaliacucarti.ro, unde in afara de carti despre religie si spiritualitate veti mai gasi si alte tipuri de carti, de la beletristica la memorii si biografii, de la diferite edituri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.