Despre ce trebuie sa faci daca vrei o afacere

A deschide o afacere si a fi independent este visul majoritatii dintre noi. Cine nu ar vrea sa imbine pasiunea pentru un anumit domeniu cu utilul si sa rezulte o afacere de suflet si care sa ne permite sa ne intretinem sau chiar sa avem un trai peste medie? Insa de multe ori, lucrurile nu ies asa cum ne dorim. De ce? Pentru ca am ratat un pas important sau nu i-am dat prea multa importanta. Asa ca inainte sa infiintam o firma, ar trebui intai sa ascultam si sfaturile persoanelor consacrate, CEO renumiti, cum ar fi Gabriel Comanescu.

Acesta detine cea mai mare firma de foraj marin din Romania (GSP) si este recunoscut pentru modul in care conduce aceasta afacere. Este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, un om care a stiut sa dirijeze firma intr-o directie foarte buna si care nu s-a temut sa riste pentru a castiga.

Asadar, daca va doriti o afacere, trebuie sa va ganditi la multe lucruri inainte. In primul rand, la domeniu. Degeaba doriti sa alegeti un domeniu foarte popular in ziua de astazi, daca nu veniti cu noutati, cu produse care sa se vanda singure, fara prea multa publicitate. Produse sau servicii despre care sa se vorbeasca ore in sir si care sa fie recomandate de catre clienti multumiti.

Apoi, va trebui sa va asteptati si la esecuri sau perioade mai proaste si sa luati cea mai buna decizie pentru a nu fi nevoiti sa lichidati afacerea. De asemenea, trebuie sa stiti ca veti lucra mai mult decat ati fi facut-o la un loc de munca, pentru ca de voi depinde toata activitatea firmei. Indiferent daca veti avea sau nu si alti angajati, tot voi o sa fiti cei care veti lucra cel mai mult, pentru ca este in interesul vostru ca totul sa fie perfect.

Asa ca nici timpul liber nu va fi prea mult la inceput. Nu va asteptati sa aveti o afacere si sa mergeti in concedii de 5-6 ori pe ani sau sa aveti prea mult timp liber la dispozitie. Vor veni si acestea, insa mai tarziu.

Voi ati avea curajul sa deschideti o afacere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.