Despre cosmeticele bio

     Trendul bio a luat o amploare foarte mare in ultimii ani, astfel incat exista foarte multe produse ce respecte liniile acestei tendinte: de la mancare pana la haine si chiar si electronice, electrocasnice sau autoturisme. Nu cred ca mai exista domeniu in care ,,bio” sa nu apara la loc de cinste. Acest trend a aparut din nevoia de a elimina produsele si alimentele nocive din viata noastra si cu toate ca prima reactie ar fi sa negam, dupa ce vom folosi cateva astfel de produse vom simti diferenta.

     Spre exemplu, cele mai mari diferente imediate se vor sesiza in cazul produselor pentru ingrijire si pentru curatenia casei. Cred ca stiti si voi ca dezinfectarea sau curatarea baii ori bucatarei este un chin din cauza produselor extrem de agresive. Iar daca locuiti la bloc este si mai greu pentru ca aerisirea completa se face foarte greu, chiar si cu aerul conditionat pornit pe ventilatie. Sa nu mai spun ca inhalarea indelungata si in conditii de neaerisire a acestor substante pot provoca probleme ale gatului si chiar arsuri respiratorii. Din fericire, alternativele bio elimina toate aceste neplaceri si dezinfecteaza si curata la fel de bine.

     Legat de produsele de ingrijire, cosmeticele mai exact, chiar si aici se pot vedea efecte imediate ale alternativelor bio, mai ales in cazul persoanelor cu ten sensibil sau problematic sau cu afectiuni ale pielii, carora produsele obisnuite le fac rau. Daca va ganditi ca sunt scumpe, un alt avantaj al acestora este faptul ca se consuma foarte greu, asa ca nu veti cheltui mai mult.

     Mai ales doamnele cred ca vor fi interesate sa achizitioneze cosmetice 100% pure cosmetics la cele mai bune preturi, asa ca am o sugestie pentru ele: magazinul online bioki.ro. Aici vor gasi cosmetice de cea mai buna calitate, la preturi chiar accesibile: geluri de dus, exfoliante, lotiuni tonice, spuma pentru curatarea tenului, tratamente pentru diferite probleme ale tenului, creme pentru zi sau noapte si multe altele. Consider ca macar pielea ar trebui sa merite ingrijirea specifica si sa ii fie acordate produse bio, care sa nu o agreseze si sa nu ii provoace iritatii sau alte probleme. Voi folositi vreun produs bio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.