Despre credite

     Nu stiu cati dintre voi au fost nevoiti sa apeleze la un moment dat la un credit bancar, fie pe o perioada scurta, fie pentru un timp mai indelungat. Dar cei care ati fost nevoiti sa contractati un credit, stiti cate formalitati trebuie indeplinite, sa nu mai spun despre cautarea bancii care ni se potriveste cat mai bine si care ne poate oferi suma de care avem nevoie in cele mai bune conditii de rambursare.

     Creditele bancare se impart in diverse categorii si subcategorii, aproape pentru fiecare nevoie fiind creat cate un tip. Creditele de nevoi personale sunt cele mai contractate credite la ora actuala, pentru ca nu trebuie sa justifici modul in care vor fi folositi banii si au cele mai avantajoase conditii. Din ce in ce mai multe persoane apeleaza si la creditele imobiliare, cu sau fara ipoteca, pentru a putea sa-si achizitioneze locuinta mult visata. Este un mod foarte bun de a cumpara un apartament sau o casa, pentru ca timpul de rambursare este extrem de indelungat, iar astfel ratele vor fi potrivite, cateodata ajungand mai mici decat chiria. Si cel mai bun lucru, esti de la inceput proprietar, asta daca alegi creditul fara ipoteca.

     Personal, as opta pentru un credit auto, astfel incat sa imi achizitionez o masina, fara sa fie nevoie sa astept cativa ani pentru a strange banii necesari. Decat sa pun deoparte bani, mai bine platesc rata lunar si ma bucur de masina mult mai repede. Totusi, trebuie sa stiti ca difera creditul auto de leasing, in sensul ca la primul sunteti proprietarul masinii din momentul in care ati contractat creditul, pe cand la leasing va trebui sa asteptati sa se termine perioada de plata, asadar, mai avantajos este creditul auto.

     Voi ati contractat pana acum un credit auto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.