Despre obiecte promotionale

     V-ati intrebat vreodata de unde au firmele obiecte promotionale inscriptionate cu numele, logo-ul si slognul lor? Ei bine, apeleaza la alte firme, specializate, care la randul lor transforma un obiect simplu intr-unul in de-ajuns de atractiv incat sa reprezinte o marca.

     Obiectele promotionale pot fi de mai multe feluri, de la instrumente de scris, umbrele, stick-uri de memorie, mouse-pad-uri pana la brichete, sepci si multe altele. De fapt, obiectele promotionale sunt obiecte utilizate in mod curent, si care sunt la indemana oricui, dar in acelasi timp pot fi considerate ,,reclame vii”.

     De exemplu, daca o firma de bauturi racoritoare doreste sa isi faca reclama prin intermediul obiectelor promotionale, se va gandi in primul rand, care este publicul tinta si care este cel mai bun amplasament pentru acestea. In cazul de fata, obiectele promotionale vor fi raspandite in primul rand in restaurante, terase, cafenele etc. De ce? Pentru ca astfel, datorita, sa zicem, tavilor de plastic, oamenii pot vedea si alte produse, inscriptionate pe acele tavi, crescand astfel sansa ca pe viitor, produsele promovate sa fie cumparate de consumatori.

     Pixurile sunt unele dintre cele mai utilizate obiecte promotionale, din simplu motiv ca orice om are nevoie de un pix. Iar daca cineva detine un instrument de scris inscriptionat cu marca unei firme, toti cei cu care va veni in contact si il vor vedea, vor deveni interesati de firma, mai ales daca s-a folosit si un design atragator.

     Memory stick-urile sunt printre cele mai recente obiecte promotionale. Oricine are nevoie in ziua de astazi de un astfel de obiect, iar suprafata lor este tocmai buna pentru a fi imprimata.

     In concluzie, aproape orice obiect de uz curent poate deveni promotional. Fie ca vorbim despre obiecte promotionale pe care le folosim doar la birou sau despre lucruri pe care le folosim pe strada, de exemplu o umbrela sau un rucsac, aceastea au acelasi rol ca si tehnicile promotionale: transmit un mesaj legat de un produs si il promoveaza, in mod direct sau indirect, depinzand de canalul de distributie al mesajului.

     Voi ce obiecte promotionale preferati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.