Despre prostie la cele mai inalte cote 2

     Cu riscul de a ma abate de la tema si scopul blogului, dar simt neaparat nevoia sa spun lucrurilor pe nume. Am mai vorbit si cu alta ocazie despre cat de imbecili sunt compatriotii nostri, dar azi a fost reuniune, mama prostilor a avut ceva treaba in ultimul timp, pe principiul “lasati copiii sa vina la mine”. Am inceput ziua super-ultra-mega bine, admirand de la balcon doi oameni saraci cu duhul, pe la vreo 40 de ani fiecare, descarcand marfa dintr-o masinuta intr-un carucior, pana cand au decis ca zapada asternuta e numai buna pentru o portie zdravana de distractie, asa ca unul din ei s-a pus repejor deasupra marfii iar celalalt impingea carutul semi-patinand, pana cand in spirit de gluma i-a urat celuilalt drum bun si cale batuta pana in prima masina parcata pe stanga. Nici un animal n-a fost ranit in timpul filmarilor, doar idiotul din carut dupa ce proprietarul masinii, fiind culmea de fata a pus mana pe cei doi.

     Fast forward pana spre pranz, cand un anumit individ dintr-o anumita comunitate virtuala, foarte axat pe ceea ce inseamna fitness, miscare, nutritie etc a promis solemn ca el de astazi va renunta la orice fel de proteine, axandu-se in schimb pe lapte, cacao, miere si miez de nuca. Earth to mini Arnold, Earth to mini Arnold, we’ve got a problem….cred ca ne-ai face tuturor un mare serviciu renuntand la cugetarile tale intelepte, impreuna cu profilul de facebook, sau de ce atatea complicatii, mai bine la intreaga ta existenta pe acest minunat Pamant, o gura mai putin de hranit, mai multe proteine pentru noi restul. Si ca sa nu imi reprosez ca am fost prea rautacios, iti arat si latura mea crestineasca: “Te vei întoarce în pământ, pentru că din el ai fost luat; căci pamant eşti şi în pamant te vei întoarce” (Geneza 3:19).

     Si ca sa incheiem grandios, seara, in metrou, 2 pitipoance in toata puterea cuvantului, studente la Arte dupa cum am aflat trangand cu urechea la conversatia lor, isi stabileau scopul in viata:

“-Hai fata ca e bine la noi, la Arte, e mai viata decat la ASE sau la altii…

 -Da bai, ai dreptate, e tare, nu ne chinuim…stii ce vreau sa-mi aleg?

 -Ce?

-Face-painting!

-Ce-i aia?

-Nush fata, e cu pictatul, cred ca ceva cu netul, facebook alea”

     Mai tineti minte Mortal Kombat? Ei bine, asta a fost….fatality!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.