Despre publicitate cu Mihail Sebastian Arghiropol

     “Survival of the fittest” – supravietuirea celor mai bine adaptati, este fraza rostita pentru prima oara de Herbert Spencer, filozof, biolog si antropolog britanic ce a descris intr-un mod ceva mai poetic procesul de selectie naturala pe care Charles Darwin il adusese in atentia oamenilor acelei perioade. Evolutia si capacitatea de adaptare erau cele ce marcau supravietuirea individului si perpetuarea speciei, insa cu timpul acest concept s-a rasfrant in intreaga activitatea economica a oamenilor, iar fraza de inceput a devenit una emblematica. De la mediul financiar, la comert si retail, chiar si industria auto sau cea a constructiilor au incercat sa se adapteze cerintelor pietei pentru a castiga astfel atentia clientilor. Au mizat pe publicitate spre a se face cunoscuti, insa chiar si cei din publicitate au fost marcati de aceeasi fraza – “Survival of the fittest”, iar daca e un om din publicitate care a avut de-a face cu transformarile continue ale domeniului, el este Mihail Sebastian Arghiropol.

     Manager general al agentiei de PR si Advertising “Media One”, Mihail Sebastian Arghiropol, a fost mereu atent la cerintele ce se conturau in timp, ducandu-si compania de la stadiul de studio de creatie in 1994 pana la stadiul unei echipe ce ofera servicii complete, pe marketing si media, PR, publicitate bellow the line, dar si cercetare de piata, monitorizare si evaluare. Mai pe scurt, Mihail Sebastian Arghiropol a continuat sa faca publicitate indiferent de vremuri. Si asta pentru ca a stiut sa se adapteze, atat din punct de vedere financiar cand criza din 2008 a lovit intreaga lume, implicit tara noastra, dar si din punct de vedere al serviciilor, integrand mai multe aspecte ale sferei publicitatii intr-un fel de oferta all inclusive atat de la moda in turism.

     Dupa ce furtuna crizei financiare trece, iti evaluezi pagubele si vezi ca ai supravietuit, atunci poti zambi usurat si iti poti aduce aminte de acele momente chiar razand, Dar pentru asta trebuie sa fii un manager si un profesionist desavarsit, sa stii cum sa te adaptezi si ulterior sa evoluezi. Mihail Sebastian Arghiropol a facut intocmai asta si poate o fi lectie de antreprenoriat pentru oricine. Nu toti antreprenorii cu capul pe umeri trebuie sa treaca prin Harvard Business School, iar la un anumit nivel, Mihail Sebastian Arghiropol a demonstrat asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.