Despre rujuri, cu umor

Domnilor, daca ati supravietuit zilei de 1 martie, am doua vesti. O sa incep cu vestea rea: maine este 8 martie. Cea buna: daca veti citi articolul, am sa va prezint cateva idei de cadouri folositoare, frumoase si care sa nu coste mult. Acum, fara gluma: nu-i asa ca si voi v-ati saturat sa cautati cadoul ideal pentru 8 martie? Chiar daca nu o spune, poate iubitele voastre sunt nemultumite de faptul ca nici de data aceasta nu le-ati ghicit gandurile. Cel mai simplu, daca vreti sa le impresionati, este sa le cumparati produse pentru machiaj. Nu va faceti griji daca vi se pare ca ar trebui sa descifrati fizica nucleara sau ceva de genul. Trebuie doar sa ajungeti la cel mai sacru obiect al femeii, trusa de machiaj si sa notati rapid nuantele. Daca reusiti sa scapati vii din aceasta proba de foc, urmatorul pas este floare la ureche. In caz ca nu stiti toate denumirile produselor, faceti rapid o poza, in felul acesta o sa le indentificati.

Cu poza produselor sau nuantele notate (dupa caz), intrati pe siteul www.eyeslipsface.com.ro si incercati sa faceti corelatii si sa gasiti produsele. Spre exemplu, rujurile. Se prezinta de obicei sub forma unui cilindru format din doua bucati: capac si corp. Dupa ce le-ati indentificat si stiti in mare si culoarea, trebuie sa intrati pe pagina rujurilor de pe site-ul E.l.f. si sa alegeti produsele care vi se par cele mai bune. Dupa cum vedeti, preturile sunt accesibile, iar un ruj este cu siguranta mult mai ieftin si mai util decat un buchet de flori. Iar daca o sa reusiti sa nimeriti nuanta, cu siguranta v-ati asigurat linistea conjugala pana… la Paste probabil, cand ca trebui sa cumparati alt cadou.

Sursa foto: www.eyeslipsface.com.ro

Asa cum puteti vedea pe site, sunt foarte multe produse de machiaj, iar cu aproximativ 100 lei, le puteti darui femeilor dragi din viata voastra o trusa completa de make-up, formata din ruj, farduri de ochi, rimel, oja (asta e pentru unghii), pudra si blush. Ba chiar puteti profita si de reducerile de pret si cumpara produse extra. Asadar, spor la cumparaturi si nu uitati: un astfel de cadou va fi extrem de apreciat.

P.s. Acest text trebuie tratat cu umor. Reducerile de pe www.eyeslipsface.com, nu! Profitati de promotiile existente zilele acestea si cumparati-va produsele de care aveti nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.