Detalii despre noul iPhone 8

Asa cum probabil stiti deja, una dintre cele mai asteptate lansari ale anului este festivitatea de lansare iPhone 8. Bine, anul acesta se lanseaza atat iPhone 8 cat si alte modele ale celebrului smartphone, asa ca pasionatii brandului au de unde alege. Cum era de asteptat, iPhone este un smartphone care creeaza zi de zi controverse intre iubitorii de Android si cei de iOS. Ce-i drept, lansarile iPhone reusesc de fiecare data sa fie o adevarata experienta atat pentru cei prezenti in sala, cat si pentru ceilalalti impatimiti. Si asa cum v-ati astepta, in prima zi in care sunt puse in vanzare dispozitivele mobile, oamenii formeaza cozi imense si chiar se aseaza la coada cu doua zile inainte, pentru a fi siguri ca sunt printre primii care cumpara un iPhone.

Nu o sa vorbim astazi despre vesnica discutie despre diferentele intre iOS si Android, pentru ca pana la urma fiecare persoana stie ce telefon i se potriveste, cum l-ar folosi si mai ales ce buget are (asta apropo de glumele cu iPhone care apar in fiecare an la lansare). O sa va prezint pe scurt cateva detalii tehnice ale noului iPhone 8, de care cel mai probabil iubitorii brandului se vor putea bucura incepand cu 22 septembrie.

O noutate pe care iPhone 8 o va aduce este reprezentata de schimbarea designului: ramele vor fi ingustate si mascate pentru a da impresia unui ecran imens care acopera toata suprafata din fata a smartphoneului.

O alta noutate este reprezentata de recunoasterea faciala. Daca ni s-a parut interesanta recunoasterea pe baza amprentei, acum se pare ca lucrurile trec la un alt nivel. Iar daca este sa ne luam dupa stirile din domeniul IT, in foarte putini ani se va trece la alte forme de recunoastere, care chiar imping putin limita catre SF. Bineinteles ca lansarea mai aduce si alte surprize legate de noi caracteristici ale modelelor, care din nou vor incanta sau dezamagi iubitorii brandului.

In concluzie, pentru cei care isi doresc noul iPhone, schimbarile anuntate anul acesta s-ar putea sa fie pe placul lor, mai ales ca telefoanele vor avea un nou design, ceea ce este o adevarata evolutie, avand in vedere ca in ultimii 3 ani nu s-au schimbat prea multe lucruri in ceea ce priveste designul.

Voi ati fi interesati de noul iPhone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.