Distractia online are un nume – Xjocuri

     Daca esti fata, ai cateva minute libere la dispozitie si nu stii cu ce sa-ti ocupi acest timp probabil n-ai incercat pana acum niciunul din jocurile pentru fete dress up. Nu, nu e unul din jocurile baietilor care cere intr-una mai multa memorie RAM, o placa video mai buna, mai multi GB de spatiu pe hard disk, sau un procesor cu cat mai multe nuclee. Plus ca te poti opri oricand fara a-ti parea rau ca lasi vreun obiectiv neterminat sau ca va trebui sa reiei ultimele zeci de minute de gaming pentru ca nu ai salvat cand ai avut ocazia.

     Nici vorba. Joculetele de acest gen, numite generic jocuri online, sau jocuri flash, sau jocuri tip browser, reprezinta o sursa sigura de distractie si pentru simplul fapt ca pot fi accesate oricand, oriunde, pe orice fel de PC sau laptop. Iti trebuie doar un calculator / laptop decent, iar cel pe care iti desfasori activitatile zilnice de tip browsing, office sau multimedia e de ajuns. Mai ai nevoie de o conexiune la internet cat de cat buna, in orice caz nu una ca cele din ani urma ce tineau ocupate liniile telefonice. Orice latime de banda ai avea pe cablu sau fibra optica va fi de ajuns. Mai ai nevoie de nelipsitul mouse / touchpad si poate de o tastatura.

     Ce ai de facut intr-un joculet de tip dress up? Nimic altceva decat sa-ti costumezi personajul dupa bunul plac. De la joc la joc personalizarea inseamna inclusiv culoarea parului si a ochilor, machiajul, sau chiar sa-l asortezi in functie de diverse conditii. Nu-i de mirare ca fetele se simt in lumea lor in cele cateva minute libere.

     Dar asta e valabil si pentru noi, baietii, deoarece jocurile flash nu inseamna doar categoria celor tip dress up. O gramada de astfel de distractii sunt pe site-ul Xjocuri, de la flash-urile cu tematica sportiva, la cele ce iti vor scoate la iveala abilitatile de constructor, chiar si jocuri tip puzzle, shoot-ere, arcade, auto si asa mai departe, facand mai distractive cele cateva minute avute la dispozitie intr-un oarecare moment al zilei.

One thought on “Distractia online are un nume – Xjocuri

  1. Pingback: Summer Black Week la Lenjeriipat-Outlet.ro - Andreea Sedna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.